Van der Valk Hotel Beveren en Restaurant 't Korennaer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een uniek concept: the Private Dining Star Edtion! Na twee succesvolle edities beslissen we om opnieuw gasten culinair te verwennen op hun hotelkamers. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari kunt u genieten van een heerlijk stermenu aan tafel geserveerd in een van onze Superior Plus kamers. Geniet na de 6 gangenmenu van een overnachting met een heerlijk ontbijt. Zalig wanneer je iets te vieren hebt of even nood hebt aan een avond met z'n tweetjes. Deze formule is 100 % coronaproof!
Over Restaurant 't Korennaer
Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde. Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas streekproducten. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck. Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.
Op het menu
Yuzu / salmon / poke bowl / oosterse stijl
Ponzu – sjalot - koriander
Hoppescheuten & handgepelde grijze Noordzeegarnaal
Salade / granny smith / ger. oosterschelde paling/ hoeve eitje / dip met goudenband bier
Bouillabaise kreeft
St.jacobsvrucht / zeebaars
Juicy gelakte hoevekip & wintertruffel
Voorjaars groentjes ragout / gratin / wintertruffel jus
Zoete verleiding
Chocolate for lovers
Sweet desire
Snoepjes en praline van onze pattisier
Van der Valk Hotel Beveren en Restaurant 't Korennaer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een uniek concept: the Private Dining Star Edtion! Na twee succesvolle edities beslissen we om opnieuw gasten culinair te verwennen op hun hotelkamers. Op vrijdag en zaterdag 26 en 27 februari kunt u genieten van een heerlijk stermenu aan tafel geserveerd in een van onze Superior Plus kamers. Geniet na de 6 gangenmenu van een overnachting met een heerlijk ontbijt. Zalig wanneer je iets te vieren hebt of even nood hebt aan een avond met z'n tweetjes. Deze formule is 100 % coronaproof!