Arrangementen

Arrangement

Private Dining Star Edition

Vanaf

€ 165,00 p.p.

voor 1 nacht

Van der Valk Hotel Beveren en Restaurant 't Korennaer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een uniek concept: the Private Dining Star Edtion! Na twee succesvolle edities beslissen we om opnieuw gasten culinair te verwennen op hun hotelkamers. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 februari kunt u genieten van een heerlijk stermenu aan tafel geserveerd in een van onze Superior Plus kamers. Geniet na de 6 gangenmenu van een overnachting met een heerlijk ontbijt. Zalig wanneer je iets te vieren hebt of even nood hebt aan een avond met z'n tweetjes. Deze formule is 100 % coronaproof!

Over Restaurant 't Korennaer

Chefkok Edwin Van Goethem is een oud-leerling van de hotelschool in Koksijde. Hij heeft stage gelopen bij verschillende sterrenzaken in België en daarbuiten. De chef heeft zijn eigen stijl ontwikkeld. Hij weet altijd een ‘personal touch’ aan elk gerecht te geven, of het nu Frans, Italiaans, Spaans of Japans is. In zijn laatste culinaire creaties proef je nogal wat Japanse invloeden. Die verweeft hij subtiel in zeer persoonlijke gerechtjes. Miso, sesam, dashi, wasabi en yuzu brengen daarin een meerwaarde. Primordiaal in Edwins keuken blijft de onverbiddelijke keuze voor eersteklas streekproducten. Of het nu gaat om bier, asperges, verse groenten, geitenmelk of rode vruchten. Ook voor dagverse vis kan hij rekenen op topleveranciers. Voor vlees werkt hij sinds enige tijd samen met topslager Hendrik Dierendonck. Het is duidelijk dat Edwins inspanningen vruchten afwerpen. Voor het 7de jaar op rij verdiende zijn gastronomisch restaurant namelijk een mooie 16/20 in de toonaangevende gids van Gault&Millau. Ook in de wereldbekende Michelingids heeft 't Korennaer 1* vermelding en dat voor het tweede jaar.

Op het menu 

Yuzu / salmon / poke bowl / oosterse stijl
Ponzu – sjalot - koriander

Hoppescheuten & handgepelde grijze Noordzeegarnaal
Salade / granny smith / ger. oosterschelde paling/  hoeve eitje / dip met goudenband bier

Bouillabaise kreeft
St.jacobsvrucht / zeebaars

Juicy gelakte hoevekip & wintertruffel
Voorjaars groentjes ragout / gratin / wintertruffel jus

Zoete verleiding
Chocolate for lovers

Sweet desire
Snoepjes en praline van onze pattisier

Boekbaar van 22 jan 2021 t/m 31 mrt 2021

Van der Valk Hotel Beveren en Restaurant 't Korennaer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een uniek concept: the Private Dining Star Edtion! Na twee succesvolle edities beslissen we om opnieuw gasten culinair te verwennen op hun hotelkamers. Op vrijdag en zaterdag 26 en 27 februari kunt u genieten van een heerlijk stermenu aan tafel geserveerd in een van onze Superior Plus kamers. Geniet na de 6 gangenmenu van een overnachting met een heerlijk ontbijt. Zalig wanneer je iets te vieren hebt of even nood hebt aan een avond met z'n tweetjes. Deze formule is 100 % coronaproof!  

Boek Private Dining Star Edition

Onze gasten beoordelen ons met een

7,9
uit 13393 betrouwbare beoordelingen
Faciliteiten

Voorwaarden arrangement

  • Alleen te boeken op 26 en 27 februari 
  • Opgelet wegens de huidige coronamaatregelen zijn zowel onze fitness als wellness niet toegankelijk. Het zwembad is wel open, maar mij werken hiervoor uitsluitend met reservaties.
  • Ook onze restaurants zijn gesloten waardoor alles geconsumeerd wordt op de kamer, zowel het diner als het ontbijt. 

In en om het hotel

Gratis WiFi
Familiekamer
Zwembad
Gratis parkeren
Restaurant à la carte
Hotelbar
Opladen elektrische auto
Sauna
Fietsverhuur
Roomservice
Televisie
Rolstoeltoegankelijk
Mindervalide toilet
Haard
Rookvrij
Fitness
Restaurant
Bar
Beautysalon
Binnenzwembad
Speeltuin
Kinderhoek
Internethoek
Wellness

Handig om te weten

Check-in vanaf 15u00
Check-out tot 11u00
Late check-out mogelijk mits kleine extra vergoeding
Huisdieren toegelaten enkel op Superior-plus kamer en mits extra vergoeding
Ontbijt van 6u30 - 10u30
Extra bed mogelijk mits extra vergoeding