Feestdagen 2017-2018

Maandag 25 december - 12u30 / Restaurant Nest

 

Inhoud brunchformule 

Voorgerechtenbuffet

Assortiment Sushi met tal van roll’s & maki met zalm , tonijn …

Huis warm gerookte Zalm “ Belle-Vue” met kruiden cocktailsaus

Carpaccio van Runderfilet – oude gemarineerde Parmezaanse kaas – wilde ruccola – granaatappel

Gemarineerde zalm ‘ mousse van geitenkaas ‘ dressing van sinaasappel & rozemarijn

Gerookte eendenborst met verse vijgen & groene asperges

Italiaanse buratta  – huisbereide pesto & tomaat gelei

Assortiment van wild paté met compote van vijgen, kersen & sinaasappel – warme brioche

Aanvullend diverse salades – broodsoorten

****

Hoofdgerechtenbuffet

Tongfilets “saus duglere” – gebakken jonge spinazie – puree van polder aardappel

Chateau briand van Ierse runderfilet  – markt verse groenten – duchesse aardappeltjes

Stoofpotje van diverse wildsoorten – appeltje met veenbessen – jus van speculoos

Wok van gemarineerde tofou – japanse udon noodles

****

Dessertenbuffet

Een verassend desserten buffet met voor ieder wat wils

****

Kidsbuffet

Een buffet speciaal voor de allerkleinsten met leuke originele gerechtjes met vis & vlees

Prijzen & reserveren  

Prijs per volwassenen: € 45 (incl.apertief, water, koffie/thee)  
Prijs per kind tot 12 jaar: € 23

Reserveren kan u online of via 03 775 86 23