Op de Agenda

Infoavond: “Kennismaking met Tibetaanse geneeskunde”

SAVE THE DATE: 23 januari om 20 uur @ Van der Valk Hotel Beveren

Bent u geïnteresseerd in gezond leven, verre culturen en spiritualiteit? Of heeft u nood aan een totaal andere kijk op uw gezondheid? Dan is deze kennismakingsavond over Tibetaanse geneeskunde zeker iets voor u! 

Tibetaanse geneeskunde is eeuwen geleden ontstaan, op het dak van de wereld: het is de traditionele geneeskunde van de Himalaya. Deze alternatieve wetenschap benadert gezondheid als een zoektocht naar harmonie tussen de energieën in ons lichaam en bewustzijn. Tibetaanse dokters of “amchi” staan bekend om hun diepgaande diagnose op basis van o.a. de polsslag en urine, waarmee ze opsporen waar het evenwicht verloren is gegaan. Het evenwicht herstellen gebeurt in overeenstemming met het natuurlijke lichaamstype van de patiënt, door een combinatie van voedings- en levensstijladvies, kruiden en therapieën. 

Dr Jan van der Valk (bioloog, antropoloog en therapeut Tibetaanse geneeskunde) zal in een boeiende presentatie de basisprincipes van Tibetaanse geneeskunde uitleggen en demonstreren, en iedereen op weg helpen zijn of haar natuurlijke lichaamstype te ontdekken. 

Schrijf u nu in via deze link, of eventueel via de receptie van Hotel Beveren (+32 (0)3 775 86 23).