Op de Agenda

De ideale formule voor een feestelijk Pasen!

Speciaal voor Pasen organiseert Van der Valk Hotel Beveren een unieke Paasdinch formule. Er is voor ieder wat wils, zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Voor de kleintjes worden activiteiten georganiseerd, zodat ook zij zich geen moment hoeven te vervelen. Ontdek hieronder meer!

Verrassende Paasdinch - 1 & 2 april

Met Pasen is het extra gezellig om tijd door te brengen met de familie. Onze dinch is dan ook de ideale formule voor al wie houdt van lekker eten! Onze koks bereiden heerlijke gerechten, er is voor ieder wat wils. Een uitgebreid voor - hoofd - en dessertbuffet zorgen voor een onvergetelijke avond, ook voor de kids is er een lekker buffet voorzien. Wij en de paashaas verwelkomen u graag vanaf 15u00 tot en met 19u00.

 Inhoud Paasbuffet

Voorgerechten

  • Assortiment sushi  ( tal van roll’s – maki & nigari) live cooking
  • Griekse Mezze salade ( tzatziki – albondigas – olijven mix )
  • Thaise salade met pulled chicken – Teriyaki
  • Pasta salade met gerookte kip – pesto & kerstomaat
  • Salade met groene asperges ) krokant spek – ei  en gebakken aardappeltjes
  • Capaccio van tonijn – wasabi mayonaise – wilde ruccola
  • Tomaat – mozzarella – pesto dressing
  • Assortiment spring rolls en dim sum – sweet  chilli dip
  • Gerookte vissoorten ( zalm – heilbot – forel & makreel)

Hoofdgerechten

  • Vegetarische lasagna
  • Gemarineerde lamsbrochette – zuiderse ratatouille – gratin
  • Vlaamse stoofkarbonade met witloofsalade – appel & walnoten
  • Gebakken sliptongetjes met verse tartaarsaus – puree
  • Gegratineerde visschotel
  • Wokje van rundsvlees met basilicum – nasi goreng

Dessert

  •  Uitgebreid dessertbuffet met voor iedereen wat wils

Info & reservaties

€ 55 per volwassene (incl. dranken = apero, wijnen, frisdranken, tapbieren, water, koffie/thee)        € 29 euro per kind

Reserveren kan u online of telefonisch via 03 775 86 23