Beleef een onvergetelijk communie of lentefeest in Hotel Beveren!
Elk jaar opnieuw kunt u terecht bij Hotel Beveren voor uw communie- of lentefeest. Deze feestelijke gelegenheid organiseren wij met veel plezier in onze zaal USA, in het restaurant of in een privézaaltje. Maar ook dit jaar hebben wij gezien de situatie ook formules voor bij jou thuis uitgewerkt. Hieronder zetten wij alvast alle mogelijkheden op een rijtje!
Heeft u nog vragen over de inhoud van onze formules of bent u benieuwd naar de annulatievoorwaarden door de overmacht van Covid 19? Neem dan contact met ons op via sales@hotelbeveren - 03 775 86 23 - bedankt en tot binnenkort!
- Ontvangst met cava/fruitsap
- Drie luikje met amuses
Wrap met gerookte zalm – kruidenkaas & jonge bladspinazie
Mousse van Breydelham – gedroogde pancetta
Hartige panna cotta met geitenkaas – salsa van paprika & krokante Parmezaanse kaas - Voorgerechtenbuffet
Carpaccio van runderfilet – appelkappertjes – gemarineerde oude Kaas & rucola
Vitello tonato van licht gepekeld melkbiggetje – pikante tonijndressing
Gemarineerde zalm Gravad lax en gin – tonic – dressing van sinaasappel & zachte mosterd
Trostomaat gevuld met krabsla op Oosterse wijze
Uitgebreid tapas buffet
Luikse salade met spekjes – zacht gekookte eitjes – aardappel & frambozendressing - Sushibuffet
Assortiment sushi - nigiri & maki
Wakamé salade – dips – gekonfijte gember - Soepen
Velouté van asperges met gerookte zalm
Mosselsoep met Ricard – chorizo - Hoofdgerechtenbuffet
Stoofpotje van kalkoen met lentegroenten & Provençaalse tomaat
Gebakken ratte aardappeltjes met spek & zongedroogde tomaat
Witte & groene asperges op Vlaamse wijze
Gratin van aardappel met truffel
Vegetarische groente quiche
Italiaanse risotto met bloemkool & groene kruiden
Warme groente mengeling - Kidsbuffet
Tomatensoep met balletjes
Snackmuur vol lekkers
Gehaktballetjes in tomatensaus
Spaghetti bolognaise
Frietjes
Kip
Appelmoes - Van de bakplaat & grill
Gemarineerde scampi’s
Filet van zeebaars – kruidenmousseline
Filet van pladijs met mosterd saus
Kippenhaasje – Luikse saus
Gerookte Ierse rib-eye – choronsaus
Gemarineerde lamskoteletjes – muntsaus - Dessertbuffet
Uitgebreid desserten buffet met chocoladefontein
Ijslammetje voor de communicanten
Ijstaart met chocoladesaus en vruchtencoulis
Prijskaartje & andere praktische info
De kinderen kunnen hun energie kwijt bij de kinderanimatie, mogen hun ijslammetje versieren en krijgen ook een moment van glorie. Jouw communie vier je maar één keer, toch? Kom genieten van al het lekkers van ons keukenteam, in een mooi aangeklede zaal speciaal voor deze spetterende dag!
- Onze communiebuffetten gaan enkel door op 18 april, 9, 13 en 23 mei 2021. Dit telkens van 12 tot en met 18 uur.
- Kids: € 29 p.p. incl. drank van 12 tot 18 uur
- Volwassenen: € 79 p.p. incl. apero /amuse en drank van 12:00 tot 18:00
MENU 1
- Aperitief met amuse - aspergesalade met mimosa van ei en breydelham
- Traag gegaarde filet van licht gepekeld melkbiggetje met rode mosterdsla en tonijndressing
- Velouté van asperges met gerookte zalm en dilleroom
- Gemarineerde lamskoteletjes – muntsaus – gevulde trostomaat met groente ratatouille – rosti aardappelen
- Choclat pillow
Chocoladebisquit met nootjes , Valhrona , anglaise van vanille
Volwassenen: € 59 p.p.inclusief aperitief cava ½ uur en amuse
U kan ook als supplement kiezen voor een drankenforfait aan € 19,50 p.p.
Indien u het dessert wenst te vervangen door een ijslammetje rekenen wij een supplement aan van € 3 p.p.
MENU 2
- Apertitief met amuse - tartaar van rundsfilet met unagi Kabayaki – dressing van koriander & zachte mosterd mayonaise
- Gemarineerde zalm Graved lax met gin – tonic – dressing van sinaasappel & zachte mosterd
- Mosselsoep met Ricard – chorizo
- Gerookte Ierse rib-eye – Asperges op z’n vlaams – aardappelgratin met Parmezaanse kaas
- Baba mangue
Mooi afgewerkte bol van Valrhona tropilla noir chocolade met gebakken banaan – mousse van passievrucht & mango
Volwassenen: € 69 p.p.inclusief aperitief cava ½ uur en amuse
U kan ook als supplement kiezen voor een drankenforfait aan € 19,50 p.p.
Indien u het dessert wenst te vervangen door een ijslammetje rekenen wij een supplement aan van € 3 p.p.
KINDERMENU
- Amuse frituur spies kids + aperitief kidi bull ½ uur
- Tomatensoep met balletjes
- Kipfilet met appelmoes en frietjes
- Chocolademousse
Kids: € 19,50 p.p. inclusief kinderchampagne ½ uur en amuse
Al onze formules voor bij jou thuis zijn voorzien van instructiefiches zodat u alles kan opwarmen volgens de specificaties van onze chefs. Ook voorzien wij een leuke verrassing voor de communicant! Deze formule is eenvoudig, lekker en snel te bestellen via onze webshop.
MENU 1
- Aperitief met amuse - aspergesalade met mimosa van ei en breydelham
- Traag gegaarde filet van licht gepekeld melkbiggetje met rode mosterdsla en tonijndressing
- Velouté van asperges met gerookte zalm en dilleroom
- Gemarineerde lamskoteletjes – muntsaus – gevulde trostomaat met groente ratatouille – rosti aardappelen
- Choclat pillow
Chocoladebisquit met nootjes , Valhrona , anglaise van vanille
€ 44,50 p.p
MENU 2
- Apertitief met amuse - tartaar van rundsfilet met unagi Kabayaki – dressing van koriander & zachte mosterd mayonaise
- Gemarineerde zalm Graved lax met gin – tonic – dressing van sinaasappel & zachte mosterd
- Mosselsoep met Ricard – chorizo
- Gerookte Ierse rib-eye – Asperges op z’n vlaams – aardappelgratin met Parmezaanse kaas
- Baba mangue
Mooi afgewerkte bol van Valrhona tropilla noir chocolade met gebakken banaan – mousse van passievrucht & mango
€ 47,50 p.p.
KINDERMENU
- Amuse frituur spies
- Tomatensoep met balletjes
- Kipfilet met appelmoes en frietjes
- Chocolademousse of ijslammetje voor 1 persoon (communicant)
Onze chefs voorzien een uitgebreid buffet met koude en warme gerechten, hoofdgerecht en dessert. Alles wordt voor u mooi op plateau’s gedresseerd zodanig dat u dit voor u gast kan opstellen in buffet vorm, voor alle warme gerechten voorzien wij een instrutiefiche met duidelijke info hoe u de gerechten kan opwarmen. Indien gewenst kan u bruikleen een au bain marie verkrijgen aan € 25/ stuk.
Bestellen doet u eenvoudig via onze webshop.
Voorgerechten
- Carpaccio van runderfilet – appelkappertjes – gemarineerde oude kaas & rucola
- Vitello tonato van licht gepekeld melkbiggetje – pikante tonijndressing
- Gemarineerde zalm Gravad lax en gin – tonic – dressing van sinaasappel & zachte mosterd
- Trostomaat gevuld met krabsla op Oosterse wijze
- Assortiment sushi - nigiri & maki
- Wakamé salade – dips – gekonfijte gember
Hoofdgerechten
- Huisbereide lasagne van Noorse zalm met tuinkruidensaus
- Stoofpotje van kalkoen met lentegroenten , asperges – gratin aardappelen met truffelU kan de hoofdgerechten ook upgraden met ½ babykreeft belle- vue-. Hiervoor rekenen we een supplement aan van € 9 per persoon.
Desserts
- Een assortiment van diverse taarten, mignardises , chocolademousse…..
- Wenst u een ijslammetje bovenop het dessert rekenen we een supplement aan van € 3 per persoon
- Mini ijslam - € 5 p.p.
- Ijslam groot met chocolade stukken - vanaf 5 personen € 25, per extra persoon € 5 supplement
- Ijslam + taart chocolade breselienne - vanaf 10 personen € 55, per extra persoon € 5 supplement