Van der Valk Hotel Beveren

Feesten en diners

Communiefeest bij Hotel Beveren

Jaarlijks organiseren wij communiefeesten voor uw kleine spruiten in zaal U.S.A. of het restaurant. Beleef dit feestelijke moment tezamen met uw familie gezellig aan tafel! De kids kunnen hun energie kwijt bij de kinderanimatie of een duikje in het zwembad, terwijl u geniet van de lach op hun gezicht. Naast de communiebuffetten kan u ook kiezen voor communiemenu’s. U zit dan in een privézaaltje en krijgt een lekker vers vooropgesteld menu voorgeschoteld.

Reserveren of vragen? Neem dan contact op met onze verantwoordelijke Heidi De Rudder. - Graag tot binnenkort!

Contacteer Heidi

Communiebuffet

INHOUD BUFFET

Voorgerechten

Lente salade met asperges & gekookte beenham

Burrata met gelei van droomtomaat – gel van basilicum & wilde ruccola

Vitello tonato van gepekeld speenvarken filet – kappertjes dressing & zongedroogde tomaat

The only real Ceasar salad

Warm huisgerookte zalm met z’n bijhorende garnituur

Salade met penne pasta , pesto – kerstomaat & feta kaas

Tomaat gevuld met krabsalade

Ass. salades – sauzen en broodsoorten

Aspergesoep met croutons & snippers van gerookte zalm

Hoofdgerechten

Op de BBQ gegaarde Ierse rib – eye – americain patatoes – balsamico jus

Oosterse wok met kip & scampi – jasmijnrijst

Lasagna van zalm & kabeljauw – kruidensaus

De echte lamstajin met kruidencouscous

Nagerechten

Ijslammetje met frambozencoulis & rode vruchten

een heerlijk desserten buffet voor groot & klein

reuze chocoladefontein met marshmallows – cake en vers fruit

PRIJZEN

Buffet incl apero, zonder dranken = € 64.00

Buffet incl apero, wijnen en water = € 79.00

Kinder buffet € 29.00 incl dranken 

DATA

Plechtige communie: zondag 15 april 2018

Eerste communie: zondag 6 mei 2018

Communiemenu

MENU 1 - 45 EURO P.P.

Vitello tonato van traag gegaarde kalfsfilet – tonijndressing – appelkappertjes – Italiaanse roquette sla – crumble van nootjes

****

Véloute van Belgisch witloof – zalmsnippers – dille room

****

Op de BBQ gegrilde simmenthal runder filet – gevulde trostomaat met zuiderse groenten & feta kaas – rosti aardappeltjes – jus van balsamico & salie

****

Ijslammetje met frambozencoulis & rode vruchten

MENU 2 - 49 EURO P.P.

Gelakte tongfilets – salade van selder & appel – kerrie – langoustine

****

Heldere bouillon van tomaat – erwt – basilicum – pulled chicken

****

Filet van klaf – met raz el hanout geinfuseerde tomaatjes in krokante quinoa – couscous – Hass avocado

****

Ijslammetje met frambozencoulis & rode vruchten