Wij organiseren jullie huwelijk van JA tot Z!

Alles moet tot in de puntjes in orde gebracht worden, want trouwen doen jullie niet elke dag. In samenspraak met het toekomstige bruidspaar maakt onze weddingspecialiste Heidi jullie avond onvergetelijk. Wij regelen samen met jullie alle zaken van JA tot Z!  

Waarom uw trouwfeest bij Hotel Beveren?

  • Al meer dan 50 jaar ervaring in huwelijken & feesten.
  • Alles is naar eigen wens aan te passen samen met onze weddingplanner Heidi.
  • Het kersverse bruidspaar mag gratis overnachten in een luxueuze suite. Ook jullie gasten kunnen blijven slapen aan een gunstig tarief in een van onze 140 kamers.
  • Makkelijk te bereiken locatie met 200 gratis parkeerplaatsen voor de deur.
  • Alle faciliteiten onder één dak: een locatie voor uw ceremonie, receptie, diner, dansavond en zoveel meer! 

Catering op maat

Met ons uitgebreid aanbod aan mogelijkheden zorgt onze chef voor een cateringformule op maat. Uw gasten kunnen ontvangen worden tijdens een receptie met lekkere hapjes. vervolgens is er een diner mogelijk aan tafel, in buffetvorm, eventueel ook een BBQ of walking dinner. Als kers op de taart is ons dessertbuffet een echte eyecatcher om de dansavond feestelijk te starten. Uiteraard kunnen wij ook nachtelijke hapjes voorzien voor de kleine honger, onze snackmuur valt dan ook bij veel mensen in de smaak. 

Naast onze zalen hebben wij ook twee restaurants die ideaal dienen als locatie voor uw weddinglunch. 

Kies eigen aankleding & een zaal volgens uw stijl 

Van der Valk Hotel Beveren beschikt over 14 zalen, er is dus een ruime keuze voor elk gezelschap. Elke zaal is zelf aan te kleden, maar uiteraard hebben wij ook verschillende decoratiemogelijkheden die naar smaak aan te passen zijn. De kleur van uw stoelen, linnen voor de tafels, alsook bloemenpakketten die uw zaal volledig kunnen opfleuren. Meer info kan u terugvinden in onze feestgids of via onze weddingplanner Heidi.

Extra mogelijkheden in de kijker

Met ons jarenlange expertise spelen we in op de trends en de vragen van onze klanten. Zo hebben we een eigen photobooth die u kan huren, alsook een huis DJ (Philip Maes) waarvan wij zeker zijn dat hij het feestje doet losbarsten. Ook voor de weddingcake werken wij samen met vaste partners zoals Foubert en Bakkerij Lints, pure verwennerij voor iedereen zijn smaakpapillen. 

Liever op locatiebezoek? 

Kom vrijblijvend een langs en bekijk ons aanbod aan zalen. Onze weddingspecialiste staat voor jullie klaar en beantwoordt eerder welke vraag tijdens een uitgebreide rondleiding.

The Wedding Experience

Kom langs tijdens onze wedding experience op donderdag 04/05/2023 of donderdag 07/09/2023 en ervaar hoe jouw huwelijksfeest er mogelijks aan toe kan gaan bij ons in Hotel Beveren.

Tijdens deze avond toveren we onze USA zaal om tot een prachtige feestlocatie en kan je alvast ontdekken hoe jouw ideale huwelijksfeest er zou kunnen uitzien.

We tonen jou graag mogelijke tafelindekkingen en laten we jou genieten van enkele heerlijke proevertjes uit onze feestgids of krijg een impressie van onze diverse wijnen en champagnes.

Alsof dat alles nog niet voldoende is nodigen we diverse partners uit qua foto, video, decoratie, bloemen, taarten tot zelfs mogelijke DJ’s, etc. Onze partners zijn: Het Feestburo, Bloemen De Vier Seizoenen, Wasserij Don Bosco, Sweets by Ju.

Gedurende de hele avond zal onze eventspecialiste Heidi aanwezig zijn om jullie met verdere vragen te helpen.

 

 

Onze Weddingplanner Heidi helpt u graag verder!