Conference Ice Breaker

Opzoek naar een originele ijsbreker voor tijdens uw vergadering of evenement? Bekijk onze formules! 

Aanvraag offerte

Boom Time

Bevorder het event in muzikaal crescendo

Unieke conferentie ijsbreker of energizer nodig? Dan is Boom Time hét ideale concept. Pomp de adrenaline, opwinding en betrokkenheid in de vergaderruimte en laat jou groep transformeren in een kleurrijke orkest.

Een visuele interface op het groot scherm toont gekleurde vallende blokken. Percussie buizen creëren muzikale noten. Timing en teamwork maken er een vurige symfonie van.

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

30 min

 

Essence of Excellence

Een teambuilding sensatie waarbij de reukzin wordt uitgedaagd.

‘Signatuurgeuren’ zijn big business. Achter de glanzende advertenties zitten teams van professionele alchemisten, experimenterend met allerlei exotische extracten om de essentie van hun beroemdheden vast te leggen.

Creëer uw eigen parfum

Essence of Excellence plaatst teams in deze veeleisende rol. De uitdaging bestaat uit het maken van een individuele geur en die zo te mixen tot een parfum dat de gegeven doelgroep aanspreekt.

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

90 min – 120min

Team Tonic

Waan jij jezelf een echte gin kenner? Team Tonic biedt een avond vol entertainment die jouw deductieve vaardigheden zullen testen in een ontspannen en gezellige omgeving.

Team Tonic is de perfecte afsluiter van uw conferentie. Een combinatie van een teambuilding met een immens populair zakelijk slaapmutsje! Geniet van een stimulerend gesprek en enkele verfrissende G&Ts. Na een korte introductie ontvangen de teams de regels samen met hun box met kruiden. Op dit punt wordt opscheppen en bluffen aangemoedigd, want de winnaar van het eindspel is het team dat als eerste de smaken kan identificeren van enkele van de meest populaire gins in de wereld.

Min Pers.

15

Max Pers

200

Timing

90 min – 120min

 

 

Whisky Wisdom

Whisky Wisdom is de perfecte afsluiter van uw conferentie. Een combinatie van een teambuilding met een immens populair zakelijk slaapmutsje! Geniet van een stimulerend gesprek en een whisky shot.

Whiskys zijn rijk en divers in smaken – meer dan welke andere gedistilleerde drank ook. Elk land produceert op een traditionele manier zijn eigen stijl van whisky, maar zelfs in die stijl is er een ongelofelijke waaier om uit te kiezen. De gebruikte graansoort, de destillatiemethode en de gekozen vaten voor het rijpproces zijn factoren wat elke whisky uniek maakt. Whisky is een avontuur en Whisky Wisdom nodigt u uit om de diversiteit te verkennen en hier van te genieten.

Min Pers.

15

Max Pers

200

Timing

90 min – 120min