Dinner concepten voor zowel grote als kleine groepen!

Onze sfeervolle feestzalen zijn uitgerust met alle faciliteiten voor het organiseren van uw event. Een interactieve workshop, een aperitiefspel of een leuke quiz, er zijn een tal van mogelijkheden!

Aanvraag offerte

Sushiworkshop

Tijdens deze kennismaking met de Japanse eetcultuur kom je o.a. te weten hoe sushi ontstaan is, hoe je sushi rijst bereidt, waar je de ingrediënten kan vinden en uiteraard hoe je technieken zoals nigiri, temaki en tempura onder de knie kan krijgen...Een heel boeiende, leerrijke en vooral lekkere beleving! Ontdek hier meer info over prijzen en aantallen.

 

Cocktailworkshop

Shake it like a pro! Wie maakt de lekkerste cocktails? Tijdens deze 1 uur durende cocktailworkshop krijg je de beste tips & tricks van onze bartenders. Wie zorgt voor de ideale mix? Tijdens onze cocktailworkshop maak je de lekkerste creaties samen met jouw persoonlijke bartender. Je maakt zowel een build up cocktail als shaked mocktail klaar! Verder voorzien wij ook een verse tapasschotel om tussendoor van te proeven. Deze workshop duurt 1 uur en is enkel boekbaar op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

Team Tonic

Waan jij jezelf een echte gin kenner? Team Tonic biedt een avond vol entertainment die jouw deductieve vaardigheden zullen testen in een ontspannen en gezellige omgeving. Team Tonic is de perfecte afsluiter van uw conferentie. Een combinatie van een teambuilding met een immens populair zakelijk slaapmutsje! Geniet van een stimulerend gesprek en enkele verfrissende G&Ts.

Na een korte introductie ontvangen de teams de regels samen met hun box met kruiden. Op dit punt wordt opscheppen en bluffen aangemoedigd, want de winnaar van het eindspel is het team dat als eerste de smaken kan identificeren van enkele van de meest populaire gins in de wereld.

Min Pers.

15

Max Pers

200

Timing

90 min – 120min

Dinner Animaties

Je wil je gezelschap verrassen met een op maat van uw event geschikte animatie. Je event krijgt zo een extra invulling, een vleugje humor, een unieke flair. Deze animaties zullen het gespreksonderwerp van de avond zijn en zullen niemand onberoerd laten. Het kan je feest of evenement op een budgetvriendelijke manier nèt dat tikkeltje meer geven. Afhankelijk van de gelegenheid, de grootte van de groep, het soort gasten zoeken wij samen met u naar de meeste geschikte animatie.

Battle of the Tables

Daag je collega’s uit in dit spannende en interactieve dinerspel!

Dit is hét interactieve dinerspel dat volop gebruikmaakt van iPad-tablets en digitale technologie. Je bepaalt zelf de thema’s en de moeilijkheidsgraad. En je kiest uit tal van proeven – van fysieke uitdagingen en vaardigheidstesten tot breinbrekers en virtuele bokswedstrijden. Een zeer flexibele, volledig gepersonaliseerde en minutieus uitgewerkte activiteit om de teamgeest te bevorderen. En dat alles tijdens een fantastisch diner!

De proeven: quizvragen over je bedrijf, muziek en films, vaardigheidstesten, Pictionary, Pac-man,...

Min Pers.

20

Max Pers

500

Timing

90 min – 120min

Cluedo Game

Je wordt voor een ontspannende namiddag uitgenodigd door Dr. Swart, een sociale en welgestelde dokter.  Eenmaal aangekomen op het domein blijkt echter dat de dag er heel anders zal uitzien….Dr. Swart werd die morgen vermoord!  Hij werd dood aangetroffen in de koffer van zijn auto.

Je wordt door inspecteur De Bruin voorgesteld aan de ”vrienden” van Dr. Swart die deze morgen reeds op het domein aanwezig waren.  En al snel volgen de eerste vragen….

Cluedo, het wereldberoemde bordspel wordt door ons live gebracht. 

Wie is de moordenaar?  Welk wapen heeft hij gebruikt?  Waar gebeurde deze vreselijke misdaad! Aan jou om het mysterie op te lossen! Cluedo, het wereldberoemde detectivespel van Hasbro, mag in exclusiviteit door ons live gebracht worden.

Min. aantal

-

Max. aantal

77

Timing

3 uur

Hit the Music

Swing de nacht in met een spectaculaire muziekquiz

Kleed je feestelijk aan, vind een passende naam voor jouw team en beleef een onvergetelijke avond! Wij voorzien al het nodige; van een mp3 discobar en een centrale gamecomputer tot een quizmaster en juryleden. Deelnemers raden titels en artiesten. Ze kunnen zelfs de juiste woorden zingen of hun dansschoenen aantrekken! Een onvergetelijke avond voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen. Zing, dans, roep en swing de hele avond!

Murder Event

Je wordt uitgenodigd voor een etentje. Geraffineerde keuken, uitstekend gezelschap, prachtig kader. Je geniet met volle teugen. Tot plots... een moord! De dader bevindt zich onder de gasten. Je wordt meegesleept in het onderzoek naar deze ingewikkelde misdaad.

Wie heeft het gedaan? Waarom? Hoe?

Reeds in 1990 creëerde MurderInc dit meeslepende Murder Event®, een tijdloos format dat tot op de dag van vandaag een groot succes kent.

Opgelet: hoewel ons moordspel Murder Event® een goed beschermd product is, hebben we doorheen de jaren al meermaals te maken gehad met goedkope kopieën van moorddiners door malafide producenten. Kijk uit voor deze slecht gebrachte kopieën.