Teambuildings

 Wij werken graag de juiste formule voor u uit!

Aanvraag offerte

Sushiworkshop

Tijdens deze kennismaking met de Japanse eetcultuur kom je o.a. te weten hoe sushi ontstaan is, hoe je sushi rijst bereidt, waar je de ingrediënten kan vinden en uiteraard hoe je technieken zoals nigiri, temaki en tempura onder de knie kan krijgen...Een heel boeiende, leerrijke en vooral lekkere beleving! Ontdek hier meer info over prijzen en aantallen.

Cocktailworkshop

Shake it like a pro! Wie maakt de lekkerste cocktails? Tijdens deze 1 uur durende cocktailworkshop krijg je de beste tips & tricks van onze bartenders. Wie zorgt voor de ideale mix? Tijdens onze cocktailworkshop maak je de lekkerste creaties samen met jouw persoonlijke bartender. Je maakt zowel een build up cocktail als shaked mocktail klaar! Verder voorzien wij ook een verse tapasschotel om tussendoor van te proeven. Deze workshop duurt 1 uur en is enkel boekbaar op aanvraag en op basis van beschikbaarheid.

Beat The Box

Verschillende teams moeten elkaars individuele talenten gebruiken om een serie mysteries en codes te kraken. Uiteindelijk moeten de teams samenwerken om een unieke code te kraken vooraleer de tijd is verstreken!

Hoe werkt het?

Beat the Box begint met een mysterieuze videoboodschap waarin een vreemde stem de deelnemers uitdaagt voor een spel. Elk team krijgt een metalen box voor zich. In deze box zitten meerdere gesloten cases met een mysterie dat men moet oplossen. Doorheen het oplossen van deze mysteries moeten de teams een unieke code kraken om de countdown te stoppen. Om het spel te winnen moet deze code in een elektronisch slot ingevoerd worden vooraleer de tijd is verstreken.

Min Pers.

10

Max Pers

500

Timing

90 min

 

Building Bridges

Een spannend bouwproject waar teams moeten samenwerken aan het ontwerp en de bouw van een indrukwekkende brug.

In deze ambitieuze teams bouwen de verschillende teams een onderdeel van de brug. Dat onderdeel moet voldoen aan de specificaties en verwachtingen van hun klanten. Op dat zelfde moment is het team ook de klant van een aangrenzend team. De deelnemers hebben te maken met beperkte middelen, moeten strikte contractuele tijdlijnen hanteren en de communicatiebarrière overwinnen. Elk deel van de brug met een structureel gezonde brug zijn die stabiel is. Bovendien mag de brug niet te klein zijn, want een wagen op afstandsbediening moet veilig aan de overkant geraken!

Min Pers.

30

Max Pers

500

Timing

90 min – 150min

 

Crescendo

Crescendo is een nieuwe aanpassing van het zeer populaire teambuilding programma Orchestrate. In tegenstelling tot Orchestrate gebruikt Crescendo slechts één kamer en ook de duur is beperkt tot één uur. Perfect dus voor drukke conferenties!

Onze instructeurs wijzen uw teamgenoten één van de twee klassieke strijkinstrumenten toe: de viool en altviool. Daarna leren ze de grondbeginselen van het spelen. Eens de gasten dit onder de knie krijgen, spelen ze op het einde een op maat gemaakt liedje. De twee teams zullen samen prachtige muziek maken!

Ontwikkelende resultaten

Niet veel mensen kunnen klassieke muziek leren spelen in een uur, maar een team die werken in synergie kunnen dat wel! In veranderende markten is het essentieel dat de teamleden in staat zijn om snel hun vaardigheden aan te passen aan de doeltreffendheid van het team. Crescendo bereikt dit en nog veel meer. De deelnemers worden verbaasd door hoeveel ze bereiken voor ze de grote finale spelen!

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

60 min – 90 min

 

Citygame: Go Team

Neem deel aan een interactieve stadsrally met iPads

Go Team is een interactief stadsspel met iPads, dat plaatsvindt in een stad naar keuze. Teams worden ondergedompeld in een boeiende reis vol ontdekkingen, vragen en testen. Meedoen en de stad ontdekken – de verhalen en anekdotes – is belangrijker dan winnen. Spelers communiceren via iPads om te chatten, strategieën te delen en foto’s te versturen.

In België: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Halle, Leuven, Luik, Mechelen, Redu, Pairi Daiza

In Buitenland: Edinburgh, Parijs, Stockholm

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

120 min – 150min

 

Lego

Speel een klassiek spel vol jeugd-herinneringen in een eigentijdse verpakking

Als je denkt dat LEGO voor kinderen is, ben je eraan voor de moeite! Deelnemers strijden in teams op een locatie naar keuze. Ze bouwen zo hoog mogelijke torens naar replica’s die ze maar kort gezien hebben. Ze assembleren constructies volgens aanwijzingen van teamleden via walkietalkies. De ingrediënten? LEGO-blokken, communicatievaardigheden en uitstekende coördinatievaardigheden.

De activiteiten: torens bouwen, codes ontcijferen en constructies zo nauwgezet mogelijk reproduceren.

Min Pers.

15

Max Pers

300

Timing

90 min – 150min

Lipdub

Een Lipdub is een video dat lip synchronisatie en audio dubbing combineert. In de video zingen of “lip syncen” alle personen een lied naar keuze. Nadien, tijdens de post-productie, wordt het opgenomen beeld en geluid gemengd met het geluid van het gekozen lied. Tijdens de opnames maken we gebruik van een draagbare stereo-installatie of een Ghetto blaster.

De meeste Lipdubs video’s zien er uit als een simpele muziekclip, maar onze versie is een professioneel geproduceerde video, met de hulp van een echt productiebedrijf en professionele camera’s.

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

120 min – 180min

Making the News

Making the News… Gedurende twee à drie uren, moeten de teams de “frontpage” van een krant maken. Dankzij deze geloofwaardige uitdaging worden de geleverde berichten geprint op een echte nieuwspagina. Dit tof, snel en energiek concept zorgt ervoor dat de teams uit hun comfortzone worden getrokken en terecht komen in de wereld van krantenuitgeverijen.

Min Pers.

15

Max Pers

200

Timing

120 min – 150min

Orchestrate

Laat de muzikant in u ontluiken

Ze zeggen dat muziek de macht heeft om mensen te bewegen. Wij dompelen u onder in een sensationele muzikale ervaring. In slechts 2 uur tijd transformeren jullie van een groep individuen zonder muzikale vaardigheden tot een machtig symfonisch team.

Jullie talent laten we in aparte secties ontluiken, waaronder strijkers, houtblazers, koperblazers en slagwerk. Volledig bedreven keren jullie terug en stemmen jullie op elkaar af, op weg naar jullie gemeenschappelijk doel. Onder het stokje van de dirigent spelen jullie het vijf minuten durend, opzwepend slotakkoord. Een beloning die jullie nooit zullen vergeten.

Min Pers.

50

Max Pers

750

Timing

120 min – 150min

 

Painting Sports

Laat de kunstenaar in je los en creëer je eigen meesterwerk

Maak van je kantoor een atelier en laat je werknemers hun eigen meesterwerk maken. Groepjes van vijf mensen schilderen op lege canvasdoeken, onder het toeziend oog en met advies van een professionele kunstschilder. Alle ‘meesterwerken’ krijgen een laagje beschermende vernis en sieren nadien de muren van je burelen. Dé manier om een zakelijk thema luchtig aan te pakken.

Min Pers.

15

Max Pers

300

Timing

120 min – 150min

 

Puppet Masters

De ultieme communicatietest waarbij teams gigantische marionetten aansturen om –schijnbaar- eenvoudige menselijke bewegingen na te bootsen.

Puppet Masters is een heleboel fun maar het daagt teams ook uit om een project onder te verdelen in haalbare stappen. Heb je ooit stilgestaan bij het aantal individuele bewegingen je gebruikt als je wandelt? Puppet Masters is een teamactiviteit waarbij iedereen zich een duidelijk beeld moet vormen van zijn of haar rol in het grotere geheel.

Onderwerp de communicatie, het procesbeheer en operationele efficiëntie van je team aan een stevige test in Puppet Masters. En het is niet uitsluitend serieus teamwerk! Beeld de hilariteit in wanneer elk teamlid de controle van een lichaamsdeel overneemt en menselijke mimiek probeert na te bootsen zoals wandelen, waaien, of dansen.

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

120 min – 180min

 

The Race

Bouw je eigen kart en race hem naar de finish

The race is veel meer dan een snelheidswedstrijd. Alle deelnemers dragen individueel bij tot goed geolied teamwerk. Ze tekenen een kart-ontwerp uit, bouwen en decoreren de wagen, en racen er zo snel mogelijk mee naar de finish. Voor het groene licht gegeven wordt – en tussen de rondjes door – krijgen de deelnemers een resem uitdagingen voorgeschoteld. Hoe meer taken ze winnen, hoe meer onderdelen ze kunnen kopen in de race shop. Deze activiteit wordt georganiseerd op tal van locaties, inclusief indoor tracks. En de champagne vloeit rijkelijk voor de winnaars!

Min Pers.

15

Max Pers

500

Timing

120 min – 180min