Waasland Fietsland

Wil je graag het prachtige Waasland per fiets ontdekken? Dat kan! Je kan gebruik maken van je eigen fiets en ook je elektrische fietsen kunnen steeds bij ons opgeladen worden. Daarnaast kan je steeds terecht bij onze fietsverhuur! Voor slechts €15,00 p.p. per dag kan je gebruik maken van onze comfortabele fietsen! We hebben ook enkele elektrische fietsen ter beschikking, deze zijn al te huur vanaf €30,00 p.p. per dag.

Benieuwd om het Waasland te ontdekken? Bekijk dan alvast hier ons aanbod aan fietsroutes of stippel zelf jouw fietsroute uit via knooppunter!

Reserveren kan steeds via info@hotelbeveren.be

Fietsenwasplaats

Terug van een geweldige fietstocht maar is jouw fiets of mountainbike enorm vuil? Dan kan je gebruik maken van onze fietsenwasplaats achteraan onze nieuwbouw. Er is ook een afgesloten gratis fietsenberging aanwezig. Vraag hier gerust naar aan de receptie.

Valk.bike

Ontdek bij ons in Hotel Beveren nu ook de nieuwe Valk Bike app! Aan de hand van deze app kan je makkelijk digitaal de leukste routes volgen via jouw smartphone.

Wat is er leuker dan op de fiets een land ontdekken? Van der Valk maakt het je graag makkelijk en daarom bedachten we een fiets-app die je hotelverblijf koppelt aan een op maat gemaakte, mooie fietsroute in de directe omgeving van je hotel.

Met deze fietsapp leiden we je langs vele interessante bezienswaardigheden rond de deelnemende hotels, waarna je veilig 'thuis' terugkeert naar je hotelkamer. Deze app biedt net dat beetje extra. De bezienswaardigheden zijn geselecteerd door de 'insiders' in de hotels zelf en met de speciale video's kom je er alles over te weten.

Wij willen niet alleen uw gezondheid of beleving van onze prachtige omgeving en bezienswaardigheden een boost geven, wij gaan voor de onvergetelijke en unieke beleving die u van ons gewend bent. Wie weet staat er een exclusieve verrassing voor je klaar bij onze deelnemende attracties…

Download de app!