Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Beveren

Droom lekker weg

Slapen

Bij Van der Valk Hotel Beveren zorgen we ervoor dat je gezellig als gezin kan overnachten. Zo bieden we onze studio/familie kamers aan met eigen keukentje en extra slaapbank voor de kids. Liever een gewone kamer dan kan je kiezen uit onze deluxe kamers met connecting doors. Zo kan je makkelijk van de ene naar de andere kamer doorlopen. Voor de allerkleinsten is het mogelijk een extra baby of kinderbedje bij te plaatsen op de kamers. 

Dineren met kids

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Verschillende kinderactiviteiten

Plezier

Bij Hotel Beveren geven we graag een tikkeltje meer aandacht aan onze kleinste bezoekers. Zo hebben we verschillende speelgelegenheden in onze restaurants en beschikken we over een prachtige nieuwe buitenspeeltuin ‘Toekanland’, waar zowel de kleine als grote kinderen terecht kunnen. Wens je even gezellig te dineren in het weekend terwijl de allerkleinsten zich kunnen uitleven, dan zijn ze welkom in ons Toekanhuis waar onze animators met veel plezier hen entertainen.