Upgrade jouw verblijf bij Van der Valk hotel Beveren!

Verras jouw geliefde of vier je verjaardag met onze romantic en celebration packages! Wil je je verblijf upgraden met een van deze pakketten? Stuur een mail naar info@hotelbeveren.be met daarin je reserveringsnummer, dan ligt de verrassing klaar bij aankomst in het hotel.

Celebration Package Deluxe | €15.00

Iets te vieren en mag het net ietsje meer zijn? Vraag dan naar ons Celebration Deluxe Package! Hierbij krijgt u een gepersonaliseerd kaartje, heerlijke chocolaatjes, heliumballonnen en slingers. Wens je daarbovenop graag een fles cava? Dan kan dit nog worden bijbesteld voor €30.00.

Romantic Package Deluxe  | €15.00

Graag toch nog net dat tikkeltje extra romantiek? Kies dan ons Romantic Package Deluxe! Hierbij krijg je chocolaatjes, love letters, rozenblaadjes, hartjesballonnen en een persoonlijk kaartje. Wens je daarbovenop graag een fles cava? Dan kan dit nog worden bijbesteld voor €30.00.

Boeket bloemen | €35.00

Zorg voor een leuke verrassing op de kamer en bestel een boeket bloemen bij ons! In dit mooie boeket zitten rozen en hartjes om helemaal in de romantische sfeer te komen. Graag een boeket bestellen? Dan kan u (minstens 2 dagen op voorhand) mailen naar info@hotelbeveren.be met vermelding van uw boekingsnummer en wij zorgen ervoor dat het boeket klaarstaat op de kamer.

Moederdagpakket | €12.00

Moederdag komt eraan! Dankzij ons Moederdagpakket verwen je jouw mama met een heerlijke geurkaars, chocolade en lief kaartje. Zo maak je deze Moederdag extra speciaal! 

Bubbels upgrade | Cava €35.00 & champagne €65.00

Zin in een sprankelend verblijf? Dan is onze bubbels upgrade echt iets voor u! Bestel een fles cava of champagne en wij zorgen bubbels op de kamer. Voor cava is de prijs 35.00 en voor champagne 65.00. 

Blijf je graag nog wat langer op jouw kamer? 

Maak gebruik van onze late checkout upgrade bij eender welke kamer! Zo geniet je nog net iets langer van al dat lekkers en de ontspanning die Hotel Beveren te bieden heeft!

Verblijf je in een van onze suites of studios? (Executive studio, Junior suite, Wellness suite, Cityloft suite, Parijs suite, Panorama suite, Royal suite, VIP suite, Lagoon suite, Avantgarde suite en Ambassade suite)
Wacht dan met uitchecken tot maximum 13u voor €40.00 extra!

Ben je bij ons blijven overnachten op een van onze andere kamers? (Executive kamer, Superior-plus kamer en Cottage Rooms)
Kies dan uit een van de volgende late checkout upgrades: 

  • Een late checkout tot 14u voor €20.00
  • Een late checkout tot 15u voor €25.00

Wil je graag meer weten over onze late checkouts? Vermeld dit dan bij het aankomen in het Hotel aan onze receptie! 

Veel plezier tijdens je verblijf in Hotel Van der Valk Beveren!