Wij organiseren jullie huwelijk van JA tot Z!

Alles moet tot in de puntjes in orde gebracht worden, want trouwen doen jullie niet elke dag. In samenspraak met het toekomstige bruidspaar maakt onze weddingspecialiste Heidi jullie avond onvergetelijk. Wij regelen samen met jullie alle zaken van JA tot Z!  

Bekijk onze huwelijksgids 2024!

Waarom uw trouwfeest bij Hotel Beveren?

  • Al meer dan 50 jaar ervaring in huwelijken & feesten.
  • Alles is naar eigen wens aan te passen samen met onze weddingplanner Heidi.
  • Het kersverse bruidspaar mag gratis overnachten in een luxueuze suite. Ook jullie gasten kunnen blijven slapen aan een gunstig tarief in een van onze 204 kamers.
  • Makkelijk te bereiken locatie met 220 gratis parkeerplaatsen voor de deur.
  • Alle faciliteiten onder één dak: een locatie voor uw ceremonie, receptie, diner, dansavond en zoveel meer! 

Catering op maat

Met ons uitgebreid aanbod aan mogelijkheden zorgt onze chef voor een cateringformule op maat. Uw gasten kunnen ontvangen worden tijdens een receptie met lekkere hapjes. vervolgens is er een diner mogelijk aan tafel, in buffetvorm, eventueel ook een BBQ of walking dinner. Als kers op de taart is ons dessertbuffet een echte eyecatcher om de dansavond feestelijk te starten. Uiteraard kunnen wij ook nachtelijke hapjes voorzien voor de kleine honger, onze snackmuur valt dan ook bij veel mensen in de smaak. 

Naast onze zalen hebben wij ook twee restaurants die ideaal dienen als locatie voor uw weddinglunch. 

Kies eigen aankleding & een zaal volgens uw stijl 

Van der Valk Hotel Beveren beschikt over 14 zalen, er is dus een ruime keuze voor elk gezelschap. Elke zaal is zelf aan te kleden, maar uiteraard hebben wij ook verschillende decoratiemogelijkheden die naar smaak aan te passen zijn. De kleur van uw stoelen, linnen voor de tafels, alsook bloemenpakketten die uw zaal volledig kunnen opfleuren. Meer info kan u terugvinden in onze feestgids of via onze weddingplanner Heidi.

Liever op locatiebezoek? 

Kom vrijblijvend een langs en bekijk ons aanbod aan zalen. Onze weddingspecialiste staat voor jullie klaar en beantwoordt eerder welke vraag tijdens een uitgebreide rondleiding.

Neem contact op!