Vier jouw verjaardag bij Hotel Beveren

Een verjaardag te vieren? Hiervoor zit u bij Hotel Beveren goed! Wij hebben verschillende opties die gecombineerd kunnen worden om deze verjaardag onvergetelijk te maken.

Genieten met een kleine groep tot 20 personen?

Met onze twee restaurants, een live cooking buffet, een wellness en 204 kamers is er voor ieder wat wils om van zijn verjaardag een leuke dag te maken.

In ons Restaurant Nest kan u elke dag beginnen met een heerlijk ontbijt, ook kan u hier dagelijks terecht voor een lunch of diner met de hele familie. Voor een gezelschap van 10 tot 20 personen kan u een keuze maken uit onze gerechten van de groepskaart. Indien uw groep aangepaste wijnen wenst, bieden wij ook een drankenformule aan, deze is inclusief wijn, water en koffie/thee. Meer weten over de vele formules? 

Reserveer een tafeltje in Restaurant Nest

Wanneer u als jarige gek bent op de Aziatische keuken is onze OZZO Sushi & Oriental vast iets voor u!  Ook hier kan u dagelijks terecht voor lekkere sushi en oriëntaalse gerechten met lekkere cocktails.

Reserveer een tafeltje in onze OZZO Sushi & Oriental

Indien u eens iets anders wilt, kan u met uw gasten ook aanschuiven aan ons heerlijk dinerbuffet of verrassende zondagsbrunch. Aan ons live cooking buffet is er voor ieder wat wils, bekijk de mogelijkheden alvast hier en geniet van deze culinaire beleving met kinderanimatie!

Reserveer een tafeltje in ons Live Cooking Restaurant

Een restaurantbezoek combineren met een wellnessbezoek of massage? Ook dat kan, bekijk snel onze Boost Body & Mind website en ontdek onze arrangementen.   

Wilt u uw verjaardag vieren met een grote groep?

Een verjaardag kan gevierd worden met een receptie met hapje en drankje in één van onze zalen. Natuurlijk kan er ook uitgebreider gedineerd worden, met een heerlijke menu, een walking diner of één van onze buffetten, zoals bijvoorbeeld het Live Cooking Buffet.

Wil u graag nog een sfeervolle dansavond tegemoet na al dat lekkere eten. Deze organiseren wij ook graag voor u! In samenspraak met onze huis DJ kunt u al uw muziekvoorkeuren doorgeven en bekomt u gegarandeerd een topsfeer. Onze eventplanner maakt uw feest onvergetelijk! Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of eventuele vragen.

Bekijk onze feestgids 2024!


Neem contact op met ons sales team!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ontvang een leuk cadeau op jouw verjaardag!