Ontdek vergaderen bij Hotel Beveren

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw vergaderingen? Bij Hotel Beveren bieden we een tal aan services om jouw vergaderwensen perfect op maat te maken! Met 14 multifunctionele zalen is er altijd wel een zaal die bij jouw voorkeuren past.

Vergaderen bij hotel Beveren

Onze 14 zalen bieden verschillende opstellingen voor jouw bedrijfsvergaderingen, van boardroom tot receptie, u-vorm en theater. Bovendien hebben alle vergaderzalen daglicht, en vele ook een terras. Ons team staat klaar om je te helpen bij het samenstellen van de perfecte zaal voor jullie meeting

Vergaderen met hapjes en drankjes

Begin de dag met ons Coffee O’Clock arrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van koffie, thee, frisdranken, en diverse lekkernijen en fruit. Dit arrangement is ook ideaal om tussen de vergaderingen door op te laden! Op maandag tot en met vrijdag bieden wij ook een uitgebreide business lunch aan, inclusief een selectie broodjes, soep, saladebar, warme snacks, hoofdgerecht en desserts, zodat je na een heerlijke lunch weer klaar bent om verder te vergaderen bij Hotel Beveren.

Voor een oosters tintje kun je kiezen voor ons Samurai Sushi arrangement, met diverse zoetigheden, soep en een uitgebreid sushibuffet. En voor grotere groepen bieden we ook BBQ-formules, walking dinners en live cooking buffetten aan. Kortom, voor ieder wat wils voor vergaderen in Antwerpen en omstreken.  

Sluit je meetings af met een ontspannen afterwork, waarbij je een uur lang kunt genieten van cava, huiswijnen, frisdranken en tapbieren. Combineer dit met onze tapasbites of healthy bites voor een complete ervaring!

Meer weten over vergaderen in de regio Antwerpen bij hotel Beveren?

Bekijk dan onze meetings and events gids! 

Meetings & Events gids

Teambuilding in Beveren

Een goede teamband is natuurlijk super belangrijk! Ontdek al onze teambuildingactiviteiten, zoals een cocktailworkshop, sushiworkshop of escape room, die allemaal plaatsvinden in Hotel Beveren. Daarnaast kun je bij ons ook teambuildingsactiviteiten zoals buggy rijden, off-road steppen of volksspelen boeken. Deze activiteiten vinden plaats in de regio en zijn goed bereikbaar vanuit het hotel.

Ontdek hier alle teambuildingactiviteiten in Beveren en omstreken die jij en je team kunnen doen! Teambuilding activiteiten in Beveren

Wil je jouw vergadering boeken in de regio Antwerpen bij hotel Beveren?

Neem dan contact op met sales!

Contact sales!