Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte

Restaurant Nest

Laat u gastronomisch verwennen in Restaurant Nest. U bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, een heerlijk diner of cocktail.

Sushi & Oriental

OZZO Restaurant

OZZO restaurant staat bekend voor zijn op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

Buffet restaurant

Live cooking restaurant

Live cooking te Hotel Beveren is de ideale formule voor iedereen die uitgebreid eten en drinken met een ruime keuze aan gerechten leuk vindt. Naast het Live cooking buffet waar gerechten a la minute worden bereid is er ook kinderbuffet voorzien.

Winterchalet

Jardin

Jardin is er weer! Dit keer in een gezellige wintersfeer. We ontvangen je graag in onze Jardin Winterchalet. Op de Jardin website kan je meer informatie vinden en reserveren om zelf te ontdekken wat onze winterchalet te bieden heeft.

Nood aan even wat quality time samen? Verwen jouw Valentijn met een heerlijk valentijnsdiner in één van onze restaurants of blijf overnachten in een romantisch versierde kamer!

Take away & Delivery

OZZO & Nest

Take away & Delivery

Ook nu onze restaurants opnieuw zijn geopend kan je nog steeds genieten van ons delivery & take away aanbod van zowel ons OZZO als Nest restaurant! Onze chefs voorzien de lekkerste gerechten, er is voor ieder wat wils.

Take care & support local!