Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte

Restaurant Nest

Laat u gastronomisch verwennen in Restaurant Nest. U bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, gezellige high tea, een heerlijk diner of cocktail.

Sushi & Oriental

OZZO Restaurant

OZZO restaurant staat bekend voor zijn op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

Buffet restaurant

Live cooking restaurant

Live cooking te Hotel Beveren is de ideale formule voor iedereen die uitgebreid eten en drinken met een ruime keuze aan gerechten leuk vindt. Naast het Live cooking buffet waar gerechten a la minute worden bereid is er ook een kinderbuffet voorzien.

Zomerterras

Jardin

Het Jardin zomerterras staat er weer! Ook binnen heeft Jardin een zomerse look gekregen. Op de Jardin website kan je meer informatie vinden en reserveren om zelf te ontdekken wat ons zomerterras te bieden heeft.

Take away & Delivery

OZZO & Nest

Take away & Delivery

Ook nu onze restaurants opnieuw zijn geopend kan je nog steeds genieten van ons delivery & take away aanbod van zowel ons OZZO als Nest restaurant! Onze chefs voorzien de lekkerste gerechten, er is voor ieder wat wils.

Take care & support local!