Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

à la carte

Restaurant Nest

Laat u gastronomisch verwennen in Restaurant Nest. U bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, gezellige high tea, een heerlijk diner of cocktail.

Sushi & Oriental

OZZO Restaurant

OZZO restaurant staat bekend voor zijn op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

All-in restaurant

Live cooking restaurant

Live cooking te Hotel Beveren is de ideale formule voor iedereen die uitgebreid eten en drinken met een ruime keuze aan gerechten leuk vindt. Naast het Live cooking buffet waar gerechten a la minute worden bereid is er ook een kinderbuffet voorzien.

Grill restaurant

Jardin

Ontdek ons nieuwste Jardin restaurant met heerlijke BBQ gerechten en groot terras! Kom snel eens langs en ontdek onze nieuwe menukaart. Ook de kleinsten onder ons kunnen genieten van onze speeltuin, speelheuvels, springkussen en mini kinderboerderij.

Van 4 juli tot en met 11 augustus kan je onze Thirsty Toucan zomerbar terugvinden op Cortewalle. Geniet van heerlijke drankjes en snacks in een prachtige groene omgeving.

Moederdag

Moederdag

Vier jouw mama met een van onze vele Moederdagformules. Ontdek en geniet van alle mogelijkheden van restaurant Jardin, Nest en onze live cooking.

Take away & Delivery

OZZO Sushi & Oriental

Take away & Delivery

Geniet nu ook thuis van het beste dat ons OZZO restaurant te bieden heeft! Bekijk zeker het OZZO delivery & take away aanbod! Onze chefs voorzien de lekkerste gerechten, er is voor ieder wat wils.