Ontdek de beste Beveren restaurants bij Hotel Beveren

Op zoek naar een leuk restaurant om gezellig te lunchen of dineren? Dan ben je bij Hotel Beveren bij het juiste adres. Hotel Beveren biedt vele verschillende formules en gerechten aan bij onze vier restaurants, zodat er voor iedereen wat wils is!

Van der Valk lunch bij restaurant Nest

Bij Beveren restaurant Nest kan je kiezen uit een uitgebreid lunchbuffet of à la carte lunch. Het Nest Tasty Lunch buffet, biedt een ruime keuze aan koude salades, carpaccio, charcuterie, warme hoofdgerechten, verse soep en mini dessertjes. Wil je een nog uitgebreidere Van der Valk lunch? Dan staat onze Classic Brunch voor je klaar!, met lokale en internationale delicatessen, vlees-en vis gerechten, de ‘taste van OZZO’ en een heerlijk dessertenbuffet. Heb je meer zin in een à la carte lunch? Restaurant Nest heeft ook een heerlijke gastronomische kaart voor jouw klaar staan!

Ervaar de Grill bij ons Van der Valk Hotel Beveren Restaurant

Ben jij een liefhebber van de BBQ en grill? Dan is ons Jardin late BBQ brunch ideaal voor jou! Geniet van verschillende vlees, vis en vegan gerechten van de barbecue en grill! Een tal aan verschillende bijgerechten, en uitgebreid dessertenbuffet helpen jou een heerlijke middag te hebben. Ook bij restaurant Jardin kan je genieten van de à la carte in de weekenden. Kies uit klassiekers zoals croque monsieur, spaghetti bolognaise of de salade brie met zuurdesembrood.

Hou jij van live cooking. Dan kan je genieten van een Van der Valk lunch met live cooking, waarbij je drie uur lang kunt genieten van verschillende wokgerechten, vlees en vis van de lava grill, en een uitgebreid dessertbuffet.

Dineren in de restaurants van Hotel Beveren

Natuurlijk is er ook een ruime keuze aan diner bij Hotel Beveren. Restaurant Nest, Ozzo en Jardin bieden een heerlijke à la carte menu aan. Van klassieke grillgerechten zoals rib-eye en gebrande kabeljauw tot gastronomische hoofdgerechten zoals steak tartaar en Belgisch witblauw steak, en zelfs Oosterse delicatessen zoals pad thai en een variëteit aan sushi.

Natuurlijk kan je ook op de vrijdagen, zondagen en af en toe de zaterdagen terecht voor de heerlijke live cooking, waar jij zelf je diner kan samenstellen!

Bekijk alle restaurant hier en reserveer jouw heerlijke avond uit.