Welkom bij OZZO Sushi & Oriental

OZZO Sushi & Oriental, een verfijnd restaurant met op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

Kindvriendelijk restaurant

Ook de kleinste generatie in ons restaurant van harte welkom. Terwijl u culinair geniet kunnen kinderen in het weekend komen spelen in ons toekanhuis. Ons animatieteam ontvangt hen graag voor de leukste spelletjes en het knutselen van unieke creaties! Ons toekanhuis is open op volgende momenten: 

  • Elke vrijdag 18 tot 21 uur 
  • Elke zaterdag 17u30 tot 21u30
  • Elke zondag 10 tot 16 uur

 

Groepen

Groepen van 10 tot 20 personen

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, u kan hiervoor kiezen uit 4 voor- en 4 hoofdgerechten uit onze menukaart. Met onze sfeervolle setting en nodige accomodatie voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Groepen vanaf 20 personen

Voor groepen vanaf 20 personen dient u steeds op voorhand de keuze door te geven. De gastheer kan één vaste menu kiezen in combinatie met een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Sales afdeling, zij werken dan de gepaste formule voor u uit.

sales@hotelbeveren.be

 

Menukaart

Ontdek onze menukaart & verrassende cocktails op onze restaurant website.

Bekijk menu

Openingsuren

Wanneer kan je bij ons terecht?

We zijn open elke dag van 16u30 tot 22 uur. Wil je liever thuis genieten van uw vers klaargemaakt etentje? Maak dan gerust gebruik van onze take away service via onze webshop. 

Reserveer nu