Thuiskomen in Restaurant Nest

Laat je gastronomisch verwennen in Restaurant Nest. Je bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, een heerlijk diner of cocktail. Onze chef-kok & zijn team leggen je dagelijks in de watten met verse, verrassende en streekgebonden producten. Met de kinderhoek, overdekt terras en het spectaculaire buffet is er voor ieder wat wils. Jouw culinair genot is ons vak!

Menukaart

De menukaart & menu's kan je terugvinden op onze restaurant website:

Bekijk menu

Kindvriendelijk restaurant

Nest met de kids!

Wegens Corona is ons Toekanhuis tijdelijk gesloten en kan er geen kinderanimatie voorzien worden.
Ook de kleinste generatie in ons restaurant van harte welkom. Terwijl u culinair geniet kunnen kinderen in het weekend komen spelen in ons toekanhuis. Ons animatieteam ontvangt hen graag voor de leukste spelletjes en het knutselen van unieke creaties! Ons toekanhuis is open op volgende momenten: 

-Tijdelijk gesloten wegens corona-

  • Elke vrijdag 18 tot 21 uur 
  • Elke zaterdag 17u30 tot 21u30
  • Elke zondag 13 tot 16 uur

Alpaca knuffelmomenten

  • Woensdag 15 tot 17 uur
  • Zaterdag 15 tot 17 uur
  • Zondag 15 tot 17 uur 
Groepen

Groepen van 10 tot 20 personen

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, wij hebben voor u een tal van formules klaarstaan. Met onze sfeervolle setting en nodige accomodatie voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Voor een gezelschap van 10 tot 20 personen kan u keuze maken uit onze heerlijke gerechten van de groepskaart hieronder weergegeven. U kan ook gaan voor onze seizoensmenu of kiezen voor onze tweegangen huiskamer menu (€27,70 pp). Indien uw groep aangepaste wijnen wenst, bieden wij ook een drankenformule aan (€19 pp), deze is inclusief wijn, water en koffie/thee.

Bekijk het keuzemenu.

Groepen vanaf 20 personen

Voor groepen vanaf 20 personen dient u steeds op voorhand de keuze door te geven. De gastheer kan één vaste menu kiezen in combinatie met een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Sales afdeling, zij werken dan de gepaste formule voor u uit.

sales@hotelbeveren.be

 

Openingsuren

Wanneer kan je langskomen?
Elke dag! Inderdaad, ook op feestdagen!
Lunch: 12u00 - 17u00
Diner:  17u00 - 22u00