Thuiskomen in Restaurant Nest

Laat je gastronomisch verwennen in Restaurant Nest. Je bent hier van harte welkom voor elke gelegenheid: een lekker ontbijt, ontspannende lunch, een heerlijk diner of cocktail. Onze chef-kok & zijn team leggen je dagelijks in de watten met verse, verrassende en streekgebonden producten. Met de kinderhoek, overdekt terras en het spectaculaire buffet is er voor ieder wat wils. Jouw culinair genot is ons vak!

Kindvriendelijk restaurant

Ook de kleinste generatie in ons restaurant van harte welkom. Terwijl u culinair geniet kunnen kinderen in het weekend komen spelen in ons toekanhuis. Ons animatieteam ontvangt hen graag voor de leukste spelletjes en het knutselen van unieke creaties! Ons toekanhuis is open op volgende momenten: 

  • Elke vrijdag 18 tot 21 uur 
  • Elke zaterdag 17u30 tot 21u30
  • Elke zondag 10 tot 16 uur

 

Groepen

Groepen van 10 tot 20 personen

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, u kan hiervoor kiezen uit 4 voor- en 4 hoofdgerechten uit onze menukaart. Met onze sfeervolle setting en nodige accomodatie voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Groepen vanaf 20 personen

Voor groepen vanaf 20 personen dient u steeds op voorhand de keuze door te geven. De gastheer kan één vaste menu kiezen in combinatie met een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Sales afdeling, zij werken dan de gepaste formule voor u uit.

sales@hotelbeveren.be

 

Menukaart

De menukaart & menu's kan je terugvinden op onze restaurant website:

Bekijk menu

Nest Tasty Lunch

Ontdek vanaf nu ons nieuwe lunchbuffet in Restaurant Nest!

Zin in een heerlijk uitgebreid lunchbuffet in Restaurant Nest? We verwennen jou graag met diverse koude salades, carpaccio, tomaat-mozzarella, charcuterie met diverse broodsoorten, een warm hoofdgerecht, warme snack en een heerlijke kom soep. Afsluiten kan met lekkere mini dessertjes en een kop koffie!

Deze formule is inclusief water, koffie en thee.

Reserveer de Nest Tasty Lunch

Nest Classic Brunch

Geniet op zondag van 12u30 tot 15u30 van een heerlijke Nest Classic Brunch! 

We starten met een glas bubbels en een oester als amuse aan tafel. Daarna kan je smullen van een verfijnd voorgerechten buffet. Als hoofdgerecht serveren de koks een seizoensgebonden vis- en vleesgerecht aan het buffet, een vegetarisch alternatief kan gevraagd worden. Als apotheose, een dessertbuffet met mini-dessertjes, taarten, verse fruitsalade en crêpe suzette met vanille roomijs.

Deze formule is inclusief huiswijnen, tapbier, frisdranken, water en koffie/thee. 

Reserveer Nest Classic Brunch

Openingsuren

Wanneer kan je langskomen?
Elke dag! Inderdaad, ook op feestdagen!
Lunch: 12u00 - 17u00
Diner:  17u00 - 22u00