Overnacht bij ons met het hele gezin!

Bij Hotel Beveren streven we naar een onvergetelijk verblijf voor het hele gezin. Ontdek ons aanbod aan gezinsvriendelijke accommodaties en boek nu voor een onvergetelijke ervaring. Bij ons staat comfort, gemak en gezelligheid voorop, zodat jij en je dierbaren optimaal kunnen genieten van jullie verblijf. 

Gezellige studio/familiekamers:

Onze ruime studio/familiekamers zijn ontworpen met gezinnen in gedachten. Geniet van de privacy van een eigen keukentje en de flexibiliteit van een extra slaapbank voor de kinderen. Bij Van der Valk begrijpen we het belang van een huiselijke sfeer, zelfs wanneer je onderweg bent.

Deluxe Kamers met connecting doors:

Voor gezinnen die de voorkeur geven aan individuele kamers, bieden onze deluxe kamers met connecting doors de perfecte oplossing. Hiermee kunnen ouders en kinderen eenvoudig van de ene naar de andere kamer gaan, waardoor het verblijf nog comfortabeler en praktischer wordt.

Wij verwelkomen de allerkleinsten met open armen. Op verzoek kunnen we extra baby- of kinderbedjes op de kamers plaatsen, zodat zowel ouders als kinderen genieten van een goede nachtrust. Bij Hotel Beveren staat het welzijn van het hele gezin centraal.

Deluxe

Daarnaast is het ook mogelijk om een derde bed te plaatsen op de superior plus kamers, alsook in de junior suite.

Faciliteiten en Diensten:

Naast onze gezinsvriendelijke accommodaties bieden we een scala aan faciliteiten en diensten. Ontspan in ons binnenzwembad, geniet van een smakelijke maaltijd in één van onze restaurants of verken de prachtige omgeving. We streven ernaar om aan alle behoeften van jou en je gezin te voldoen.

Neem contact met ons op voor specifieke vragen of om je verblijf te reserveren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in ons gezinsvriendelijke hotel in Beveren!