DONKEY REPUBLIC DEELFIETSEN

Heb je een overnachting geboekt bij Hotel Beveren en wil je je verplaatsen van of naar het station, Beveren of Sint-Niklaas? Pak dan de deelfietsen van Donkey Republic.

De deelfietsen zijn een handige en flexibele manier om je te verplaatsen. Het huren van de fietsen is ideaal voor korte tijden, aangezien je per 30 minuten of uur kan betalen. Daarnaast kun je kiezen voor een normale fiets en E-bike. Zo kun je snel en mobiel naar het hotel en terug verplaatsen.

Waar staan de fietsenstallingen

Een aantal ophaallocaties in de buurt zijn Beveren Station, Beveren Markt, Sint-Niklaas Station, Sint-Niklaas SVK, en Haasdonk. Voor het hotel staat er ook een rek met oranje fietsen, die je gemakkelijk mee kan nemen. 

Hoe werkt het?

Download de Donkey Republic app op je telefoon. Verbind het fietsslot via Bluetooth om de fiets te ontgrendelen en te vergrendelen aan het einde van de rit. Wanneer je je bestemming bereikt, lever je de fiets in op de aangegeven locaties die je op in de app kunt vinden, of terug in de fietsenstalling voor het hotel. Beëindig de huur in de app. De kosten worden berekend aan het einde van de rit, hoe langer je fietst, hoe voordeliger de rit.

Download de app en kijk waar jij snel heen kan verplaatsen!