Dé podcast van Hotel Beveren

In 2023 blaast Van der Valk Hotel Beveren 60 kaarsjes uit! Voor het 60-jarige bestaan van Hotel Beveren duiken we opnieuw de geschiedenis in van het hotel. We namen een podcast op met de 2e, 3e én (huidige) 4e generatie Tim en Pauline. Ook is er een aflevering met enkele medewerkers die al jaren aan de slag zijn bij Hotel Beveren. Zij vertellen meer over het reilen en zeilen in het bedrijf. Hoe is het om in een Van der Valk hotel op te groeien? En hoe is het om hier te werken? Kom alles te weten in onze gloednieuwe podcast.

Onze gasten zitten aan tafel met tv-presentatrice Eveline Hoste.

 

Aflevering 1: Hoe het allemaal begon

Tijdens deze eerste aflevering zitten we aan tafel met de tweede en derde generatie Van der Valk, Martinus Van der Valk en zoon Eric Van der Valk. 

Aflevering 2: de derde generatie aan het woord

In aflevering 2 laten we de derde generatie aan het woord. Maak kennis met Eric en Martine Van der Valk.

Aflevering 3: opgroeien in een Van der Valk Hotel

In de derde aflevering maken we kennis met de boers Van der Valk, Tim, Jan en Neal (generatie 4). Hoe is het nu om op te groeien in een bloeiend Van der Valk hotel.

Aflevering 4: Hoe gaat het er nu aan toe?

In de vierde aflevering van onze podcast nemen we een kijkje bij de huidige generatie Tim en Pauline Van der Valk.

Aflevering 5: werken bij Van der Valk Hotel Beveren doorheen de jaren

In onze vijfde en laatste generatie spreken we met enkele medewerkers die reeds jaren aan de slag zijn bij Hotel Beveren. Hoe is het nu om te werken bij Hotel Beveren?