Familiekamer in hotel Beveren

Wilt u gezellig een weekendje weg met de kinderen? Bij Van der Valk Hotel Beveren kunt u samen met uw gezin overnachten in een familiekamer. Zo kunt u samen na een leuke dag samen komen en een spelletje spelen of een film kijken op de kamer. Een familiekamer in Hotel Beveren, is ideaal als u wilt overnachten met kleine kinderen. Want wat is er nou nog gezelliger om met het hele gezin leuke activiteiten te doen en met elkaar te kunnen overnachten?

Familiehotel

Van der Valk Hotel Beveren biedt familiekamers aan met “connecting doors”. Dit zijn deuren waarmee twee kamers met elkaar verbonden zijn. Dit is ideaal om zelf te kunnen beslissen of u er één grote kamer van wilt maken of dicht wilt doen voor wat meer privacy. Beide kamers hebben een aparte wc en badkamer. Als u even uw rust wilt nemen, dan kunt u heerlijk ontspannen in het ligbad, terwijl uw kinderen een filmpje kijken op de flat screen televisie. Maar daarnaast kunt ook gezellig bij elkaar komen in de sfeervolle familiekamer, waar u gezamenlijk een film kunt kijken of iets lekkers kunt drinken. Zo beschikt elke kamer over een gratis koffie- en thee apparaat. In het nieuwbouwgedeelte zijn ook onze familiestudio’s aanwezig met aparte leefruimte en ingebouwde keuken. Ideaal voor een weekendje weg met de kinderen.

Hotel met familiekamer

Als u op zoek bent naar een hotel met familiekamer en een mooi zwembad. Dan bent u bij Hotel Beverenop het juiste adres! Na een dagje op stap te zijn geweest is het heerlijk om een duik te nemen in zwembad. U kunt gebruik maken van de gratis faciliteiten, zoals de fitness apparaten terwijl uw kinderen plezier maken in het zwembad.

Het familiehotel ligt tussen Sint-Niklaas en Antwerpen in. Rondom Van der Valk Hotel Beveren zijn er genoeg steden en bezienswaardigheden die jullie als gezin kunnen ontdekken! Kies een familiekamer in hotel Beveren en geniet  van de tijd samen met uw familie bij het familiehotel Van der Valk Hotel Beveren! De mooie herinneringen deel je met elkaar!

Bekijk ook onze aanbiedingen en complete arrangementen, waar u gratis gebruik kunt maken van de faciliteiten! U hoeft alleen nog maar te genieten!