Fietshotel

Van der Valk Hotel Beveren bevindt zich in een prachtige omgeving waar u volop kunt genieten. Wilt u graag genieten van de natuur in een fietshotel in België? Dan bent u hier op de juiste plek. Met verschillende routes en knooppunten vanuit het hotel, kunt u alle kanten op. U kunt uw eigen route bepalen of u kunt verschillende suggesties bekijken om de perfecte route samen te stellen. Het fietshotel biedt u de optie om volledig te genieten. Vraag aan onze receptie informatie over de Valk.bike app of vraag naar onze fietsfolders.

Fietsverhuur

Van der Valk Hotel Beveren is niet alleen de perfecte startplaats voor uw fietstocht, het is ook een hotel met fietsverhuur. Of u nu kiest voor een standaard fiets of toch liever gaat voor een elektrische, de mogelijkheden zijn er voor u. U kunt de fietsen een enkele dag of meerdere dagen huren. Vraag voor de mogelijkheden bij de receptie. Liever zelf uw eigen fiets meenemen? Deze kunt u veilig stallen tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Beveren. Uiteraard vindt u in de afgesloten fietsenstalling ook stopcontacten om de accu van uw elektrische fiets op te laden. Zo overnacht u zorgeloos met uw fiets in Hotel Beveren.

Faciliteiten

Na een lange dag fietsen, kunt u helemaal tot rust komen in het hotel. Dit is mogelijk in wellnesscentrum ‘Boost’. Neem plaats in de infrarood sauna waarna u een heerlijke duik kunt nemen in het zwembad. Bent u opzoek naar volledige ontspanning? Boek dan een heerlijke massage om uw spieren volledig te laten ontspannen. Na dit heerlijke rust moment, kunt u terecht in één van onze vier restaurants: OZZO, Nest, Live cooking restaurant of Jardin en genieten van de verschillende gerechten. Na een heerlijke nachtrust in de comfortabele kamers van Hotel Beveren, start u de dag goed met het uitgebreid ontbijtbuffet in de ochtend.