Romantisch hotel in Beveren

Bent u op zoek naar een romantisch hotel om te ontspannen of een weekendje weg te gaan? Hotel Beveren is daarvoor de ideale plek om tot rust te komen. Verblijf in een van onze heerlijke kamers en profiteer van alle comfort tijdens uw overnachting.

Hotel Beveren beschikt over diverse kamers, suites en studio’s waar u terecht kunt voor een romantische gelegenheid. Onze suites zijn sfeervol ingericht en voorzien van verschillende luxe faciliteiten. Zo beschikken onze Junior, Royal, Lagoon, Wellness, Panorama, Moulin Rouge, City Loft, Parijs, Nomad en Ambassade suites over een bubbelbad en een heerlijk kingsize bed. Elke suite heeft een ander thema; er is voor elke gelegenheid een andere suite. In ons nieuwbouwgedeelte kunt u ook heerlijk ontspannen in onze Wellness suite. De privé Wellness suite heeft een open haard en een moderne inrichting met natuurlijke materialen. In deze suite kunt u romantisch genieten van onder andere een infraroodsauna, een horizontale ligdouche en een verkoelende stortemmer. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende extra’s, zoals rozenblaadjes op bed en een flesje cava of champagne. Zo kunt u uw overnachting nog romantischer maken. Kortom, dit is een perfect romantisch hotel vlak bij Antwerpen waar u samen tijd kunt doorbrengen!

Dineren in een romantisch hotel nabij Sint-Niklaas/Antwerpen

Tijdens uw verblijf in het romantische Hotel Beveren bent u van harte welkom in één van onze vier restaurants: Nest, OZZO, Live cooking of Jardin. Zo kunt u uw overnachting combineren met een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Daarnaast kunt u ’s avonds nog genieten van een drankje in onze bar of op onze zomerterrassen.

Wilt u volledig ontspannen tijdens uw verblijf? Als hotelgast kunt u kosteloos genieten van onze fitnessruimte en het zwembad. Voor ultieme ontspanning kunt u terecht in 'Boost' Wellness, waar u kunt genieten van onder andere een sauna en de stoomcabine. Om uw verblijf nog nét iets romantischer te maken, bieden we ook de mogelijkheid voor een couplemassage!

Romantisch hotel vlakbij Antwerpen

Zoekt u naar een romantisch hotel vlakbij Antwerpen/Sint-Niklaas? Dan kunt u ook terecht bij Van der Valk Beveren. Door de centrale ligging van ons hotel bent u razendsnel in Antwerpen om daar een heerlijke dag vol activiteiten te plannen. Zo kunt u een dagje shoppen in het bruisende centrum van Antwerpen of genieten van de vele historische monumenten. Kortom, er is genoeg te beleven.