Van der Valk suites

Bent u op zoek naar een luxe hotelovernachting in één van de Van der valk suites? Dan kunt u bij Hotel Beveren overnachten in een van de luxe suites. Hotel Beveren biedt steeds diverse suite aanbiedingen. De luxe suites zijn sfeervol en thematisch ingericht. Tevens beschikken de suites over luxe faciliteiten waar u in kunt bijkomen en ontspannen na een lange dag zoals een hotelkamer met sauna of bubbelbad op de kamer. Van der Valk suites zorgen steeds voor dat unieke momentje weg van thuis. 

Naast deze luxe faciliteiten kunt u kiezen uit een aantal extra’s om uw overnachting compleet te maken met een extra upgrade. Laat uw suite bijvoorbeeld versieren met rozenblaadjes op bed en bestel een flesje prosecco of champagne. Na uw overnachting kunt u nagenieten bij het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Wilt u liever in uw suite blijven? Dan heeft u de mogelijkheid om roomservice te bestellen en van een ontbijt op bed te genieten terwijl u nog wat langer gebruik kan maken van de sauna of bubbelbad op de kamer. 

Van der Valk Suites in Beveren

Hotel Beveren heeft verschillende thematische suites die gebruikt kunnen worden als bruidssuite. Zo kunt u onder andere kiezen voor de Junior Suite, de Wellness Suite of de Lagoon Suite,.. De suites beschikken over een open badkamer met een bubbelbad en een kingsize bed. De Van der Valk wellness suite heeft zelfs een eigen privé sauna en bubbelbad in de kamer! Ook hebben deze suites een zithoek waar u onder het genot van een flesje bubbels kunt napraten. 

Sinds kort beschikken we ook over onze nieuwste Moulin Rouge suite. Deze unieke suite werd speciaal ontworpen met diverse luxueuze materialen waaronder een kingsize rond spiegelbed, bubbelbad op de kamer met gouden kooi, danspaal met podium en onze speciale tantra seat. De ideale kamer voor een luxe hotelovernachting in een Van der Valk suite.

Wellness suite - Boek nu

Parijs suite - boek nu

City loft suite - boek nu

Panorama suite - boek nu

Moulin Rouge suite - boek nu

Nomad suite - boek nu

Wilt u tijdens uw verblijf één van onze Van der Valk suites ontspannen in de wellness? Dat is zeker mogelijk. Als hotelgast kunt u kosteloos een bezoek brengen aan het ons zwembad. Onze wellness is steeds vooraf te reserveren.  Hier kunt u gebruik maken van het zwembad, de stoomcabine en de sauna. Vervolgens kunt u nagenieten in de relaxruimte. Laat uzelf nog verder in de watten leggen door een massage of een schoonheidsbehandeling te boeken bij Beautysalon ‘Boost’.