Hotel suites

Bent u op zoek naar een luxueuze overnachting in een suite? Dan kunt u bij Hotel Beveren overnachten in een van de luxe suites. Hotel Beveren biedt steeds diverse suite aanbiedingen. De luxe suites zijn sfeervol en thematisch ingericht. Tevens beschikken de suites over luxe faciliteiten waar u in kunt bijkomen en ontspannen na een lange dag.

Naast deze luxe faciliteiten kunt u kiezen uit een aantal extra’s om uw overnachting compleet te maken met een extra upgrade. Laat uw suite bijvoorbeeld versieren met rozenblaadjes op bed en bestel een flesje prosecco of champagne. Na uw overnachting kunt u nagenieten bij het uitgebreide ontbijtbuffet in het hotel. Wilt u liever in uw suite blijven? Dan heeft u de mogelijkheid om roomservice te bestellen en van een ontbijt op bed te genieten. 

Hotel suites bij Van der Valk Beveren

Hotel Beveren heeft verschillende thematische suites die gebruikt kunnen worden als bruidssuite. Zo kunt u onder andere kiezen voor de Junior Suite, de Wellness Suite of de Lagoon Suite,.. De suites beschikken over een open badkamer met een bubbelbad en een kingsize bed. De Wellness suite heeft zelfs een eigen privé sauna en jacuzzi in de kamer! Ook hebben deze suites een zithoek waar u onder het genot van een flesje bubbels kunt napraten. Ontdek hier onze nieuwste pareltjes!

Wellness suite - Boek nu

Parijs suite - boek nu

City loft suite - boek nu

Panorama suite - boek nu

Wilt u tijdens uw verblijf in de suite bij Van der Valk Hotel Beveren ontspannen in de wellness? Dat is zeker mogelijk. Als hotelgast kunt u kosteloos een bezoek brengen aan het ons zwembad. Onze wellness is steeds vooraf te reserveren.  Hier kunt u gebruik maken van het zwembad, de stoomcabine en de sauna. Vervolgens kunt u nagenieten in de relaxruimte. Laat uzelf nog verder in de watten leggen door een massage of een schoonheidsbehandeling te boeken bij Beautysalon ‘Boost’.