Vergaderen & feesten in Beveren

Ontdek onze zalen

Vergaderen in Beveren

Vergaderen

Bent u op zoek naar een indrukwekkende en ook makkelijk te bereiken locatie voor uw volgende vergadering of (privé)evenement? Dan bent u bij Hotel Beveren aan het juiste adres! De 14 multifunctionele zalen zijn allemaal stuk voor stuk sfeervol en comfortabel ingericht en geschikt voor groepen van 2 tot 800 gasten. 

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, wij hebben tal van menu’s voor u klaarstaan. Met onze sfeervolle setting en nodige accommodaties voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn. Vier samen met familie & vrienden een bijzonder moment en klink in een van onze restaurants of feestzalen hier samen een glaasje op!

Recepties, feesten & borrels

Privé events

Welk evenement u ook voor ogen heeft, het professionele team bij Van der Valk Hotel Beveren staat voor u klaar om mee te denken en uw evenement een waar succes te maken.

Ook voor verjaardagen, familiebijeenkomsten en andere privé-evenementen bent u bij Van der Valk Hotel Beveren op de goede plek. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor een succesvol privé-evenement.

Nood aan een sfeervolle setting voor jouw privé (bedrijfs)event? Dan is Jardin de ideale locatie! Speciaal voor kleine en grote groepen stelden we leuke culinaire groepsformules samen. Samen met jullie bekijken we graag op maat jullie aanvraag!

Elk jaar opnieuw kunt u terecht bij Hotel Beveren voor uw communie- of lentefeest. U kan van onze communiemenu genieten in een privé zaaltje met uw familie en vrienden!

Een pauze tijdens het intensief vergaderen? Het team naar een ander niveau brengen? De onderlingen samenwerking verbeteren? Of gewoon teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje? Het is mogelijk met een van de teambuilding activiteiten die wij voor u kunnen realiseren. Om het optimale uit de dag te kunnen halen is efficiënt pauzeren van groot belang.

Trouw in een uniek kader!

Trouwen in Hotel Beveren

Trouw in een uniek kader!

Alles moet tot in de puntjes in orde gebracht worden, want trouwen doen jullie niet elke dag. In samenspraak met het toekomstige bruidspaar maakt onze weddingspecialiste Heidi jullie avond onvergetelijk. Wij regelen samen met jullie alle zaken van JA tot Z!