Vergaderen & feesten in Beveren

Meetings & events

Vergaderen in Beveren

Vergaderen

Bent u op zoek naar een indrukwekkende en ook makkelijk te bereiken locatie voor uw volgende vergadering of (privé)evenement? Dan bent u bij Hotel Beveren aan het juiste adres! De 14 multifunctionele zalen zijn allemaal stuk voor stuk sfeervol en comfortabel ingericht en geschikt voor groepen van 2 tot 800 gasten. 

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, wij hebben tal van menu’s voor u klaarstaan. Met onze sfeervolle setting en nodige accommodaties voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Trouwen bij Hotel Beveren

Huwelijk

Alles moet tot in de puntjes in orde gebracht worden, want trouwen doen jullie niet elke dag. In samenspraak met het toekomstige bruidspaar maakt onze weddingspecialiste Heidi jullie avond onvergetelijk. Wij regelen samen met jullie alle zaken van JA tot Z!

Jouw event bij Hotel Beveren

Specifieke events

Bij Hotel Beveren willen we elk event of gelegenheid met alle zorg behandelen. We bekijken graag op maat jouw babyborrel, communie of rouwmaaltijd!

Van 4 juli tot en met 11 augustus kan je onze Thirsty Toucan zomerbar terugvinden op Cortewalle. Geniet van heerlijke drankjes en snacks in een prachtige groene omgeving.

Maatwerk events

Eventplanning

Elk event behandelen we bij Hotel Beveren op maat en met de nodige zorg. Heb jij een leuk thema- of conceptfeest in gedachten maar kom je er niet aan uit? Onze eventplanner denkt graag met jou mee en kunnen je ontzorgen tijdens de aanloop naar het event.