Faciliteiten

Boost Wellness & Beauty

Let op: De Coronacijfers gaan fors de hoogte in & de verstrengde coronamaatregelen stapelden zich de afgelopen weken alsmaar op. Wegens de nieuwe coronamaatregelen dienen ook wij onze deuren van de fitness en de wellness tijdelijk te sluiten. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn ook helaas niet boekbaar. Wel is ons zwembad geopend voor zowel hotel - als niet-hotelgasten.

Boost is meer dan een gewone wellness, met een maximale bezetting van 12 personen per sessie, heerst hier dé ideale sfeer om tot rust te komen! Bij het binnentreden in de wellness ervaar je onmiddellijk een gevoel van complete rust. Natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met sfeervolle verlichting, kaarsen en stijlvolle kunstwerken zorgen voor een complete zen-sfeer.

Het wellness gedeelte biedt een Finse sauna, bio-sauna, stoombad, infrarood, voetbaden, scrubzout, belevingsdouche, afkoelgedeelte en relaxruimte met haard. Vanuit die relaxruimte kijk je uit op het overdekte zwembad alsook het terras, dat is aangelegd met luxe loungebedden om op zonnige dagen volop te genieten. Naast onze wellness, staan er bij ons ook tal van beautybehandelingen en massages op het menu! 

Onze wellness is zowel toegankelijk voor hotel als niet-hotelgasten.

Praktische info & openingstijden

Boost wellness centrum is dagelijks geopend van 09u00 tot 23u00. Het zwembad & de fitness zijn reeds geopend om 6u00. Onze Boost schoonheidsbehandelingen & massages zijn op afspraak en te boeken via deze link. Wanneer u reserveert voor onze wellness is de toegang steeds voor drie uur. De wellness is zowel met als zonder badkledij te betreden. In het zwembad is badkledij wel verplicht.

Prijzen & abonnementen

Wegens de huidge coronamaatregelen is onze wellness enkel privé boekbaar, hiervoor gelden andere tarieven. Deze info kan u terugvinden op onze Boost Body & Mind website.