Feestdagen 2020 - 2021

Culinair genieten bij jou thuis dankzij onze traiteurservice!

Chef Robby en zijn team zijn creatief aan de slag gegaan zodat je volop thuis kan genieten van onze keuken. Smaak, kwaliteit en een uitgebreid aanbod primeren bij Hotel Beveren, er is voor iedere generatie wat wils! Benieuwd naar ons aanbod? Ook tijdens de Feestdagen zijn ons ontbijt, de aperoboxen, winterspecials en andere traiteurgerechten verkrijgbaar. Je bestelt eenvoudig via onze webshop, zowel levering (straal van 6 km) als afhaling mogelijk. Laat het smaken! 

BEKIJK AANBOD 

In de kijker: Feestdagen specials

Holiday Brunch -  € 89 voor twee personen 

  • Sharing is caring bord: assortiment van fijne vleeswaren, dips, humus, naanbrood,
    gevulde eitjes ect.
  • Bijhorende broodsoorten, alioli en boter
  • Visschotel met gerookte en gemarineerde zalm
  • Roze bouget garnalen, visterrine , gerookte forel
  • Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en balsamico parels
  • Vitello tonato van kalf met appelkappertjes & zongedroogde tomaat
  • Bisque van grijze garnalen met geklopte room en peterselie (op te warmen)
  • Gegrilde babykreeft met kruidenboter en Zuiderse risotto met truffel (op te warm)
  • Dessertbordje

Feestmenu Estelle - € 59 per persoon

  • Broodsoorten met aioli
  • Per menu van 2 personen 1 fles bubbels
  • Carpaccio van hert met Parmigiano & roze peper
    Gemarineerde artisjokharten - parels van olijfolie
  • Bisque van grijze garnalen snippers van kreeft & zure room
  • Gemarineerde lamsfilet - gremolata & crème van pastinaak
    Erwtenpuree met verse munt - gevulde champignon
  • Bavarois van passievrucht - limoen crumble Gelei van perzik - meringue & atsina cress

Feestmenu VIP - € 79 per persoon

  • Broodsoorten met aioli
  • Per menu van 2 personen 1 fles bubbels
  • Open lasagne met kreeft - paksoi & beukenzwammetjes
    Botersaus met dragon & Romeinse kervel
  • Consommé van grijze garnalen Tomaat & bleekselder brunoise
  • Gevuld kwarteltje met boschampignons - jus van wintertruffel
  • Filet pur van rund “Rossini” - jus van winter truffel - ganzenlever
    Jonge bladspinazie & boschampignons - rösti aardappelen
  • Dessertbord De laatste zoetigheden van 2020

Deco upgrade - € 10,50 voor 4 personen 

  • Tafelloper
  • 4 feestelijke servetten 
  • Kaarshouder met kaars

Holiday upgrade kids - € 5 per persoon

  • Minichocolade kerstfiguurtjes
  • Kersttekenplaat met potloeden
  • Kerstkransjes
  • Leuke Kerst verrassing

BESTEL HIER

Vragen of opmerkingen? U kan steeds met ons contact opnemen via 03 775 86 23 of info@hotelbeveren.be - bedankt en tot binnenkort!