Samen klinken op een feestelijke gelegenheid!

Vier samen met familie & vrienden een bijzonder moment en klink in een van onze restaurants of feestzalen hier samen een glaasje op! Hieronder heeft u alvast een kort overzicht van onze formules. Indien u meer informatie wenst kan u steeds een afspraak maken met onze eventplanner via sales@hotelbeveren.be!

Recepties

Kies zelf een formule dat bij uw wensen aansluit. U kan kiezen voor een aperitiefformule waarbij er cava en fruitsap à volonté worden geschonken, of u kan opteren voor een luxe versie waar u en uw gasten kunnen genieten van een sprankelende champagne. Deze heerlijke drankjes worden vergezeld door hapjes die met de uiterste zorg zijn samengesteld.

Op verzoek kunnen wij ook huiswijnen, tapbieren en frisdranken aanbieden. Onze receptieformules zijn steeds te combineren met onze huisgemaakte hapjes.

Receptie 1uur    vanaf € 12,50 p.p.        (minimaal 3 hapjes te kiezen)
Receptie 2uur    vanaf € 20,50 p.p.        (minimaal 5 hapjes te kiezen)
Receptie 3uur    vanaf € 26,50 p.p.        (minimaal 5 hapjes te kiezen)
Aperitief champagne                              prijs per fles
Aperitief kids (tot 12jaar –incl. hapje)     € 10,00 p.p.

Drankenformules

Wanneer u geniet van onze catering bieden wij ook verschillende drankenformules aan. Dit zowel tijdens de menu als tijdens het avondfeest. Hieronder alvast een opsomming van ons meest populaire drankenarrangementen. Uiteraard is dit ook aan te passen naar eigen wensen. Alle verdere info kan u terugvinden in onze feestbrochure!

Drankenformules bij menu vanaf € 20,50 p.p.
Kinderdrankenarrangement vanaf € 12 p.p.
Drankenformules tijdens het avondfeest vanaf € 22 p.p. (3 uur)

Onze Eventplanner Heidi helpt u graag verder!