Erop uit in Beveren

E-choppers

Huur onze E-choppers!

Heb je zin om tijdens jouw verblijf er even op uit te gaan en onze omgeving te ontdekken? Dan hebben we voor jou onze stoere én milieuvriendelijke E-choppers ter beschikking! 

Vertrek vanuit ons hotel per E-chopper en geniet van de hotspots in onze omgeving of koers naar één van de gezellige terrasjes in Beveren en omstreken. Onze E-choppers zijn milieuvriendelijk, geruisloos en een bijdrage aan de verduurzaming.

Opstappen en wegrijden met een actieradius van ruim 50 km met één accu. De E-chopper mag op alle fietspaden rijden, dus ook in het bos. Snelheid is 25 km per uur. Bestemd voor 1 persoon en er kan een kind van  8-15 jaar achterop, maximaal 130 kg. Let wel, in België geldt er een helmplicht. Vraag dus jouw helm aan onze receptie!

 

 

 

Boek nu jouw E-chopper!

Boek via onderstaande link meteen jouw e-chopper. We hebben er steeds 6 ter beschikking in het hotel. Ga met jouw bevestiging naar onze receptie en neem jouw sleutel in ontvangst!

Bij het online boeken ziet u de keuze in verschillende verhuurblokken, tijden en beschikbaarheid.

Ze zijn voor een dagdeel en een hele dag te huren. Een dag kost slechts €49,00.

Boek nu!

Voorwaarden bij E-chopper verhuur

  • Een rijbewijs is niet verplicht maar de bestuurder moet minimaal 16 jaar zijn.
  • Er kan maximaal 1 persoon met iemand (8-15 jaar) achterop de E-chopper en de maximale belading is 130 kg (inclusief bagage).
  • In geval van schade, een overtreding of een aanrijding, u gelijk contact opneemt met de verhuurder EuroWheelz.