Van der Valk Hotel Beveren

Hotelfaciliteiten

Boost is meer dan een gewone wellness, met een maximale bezetting van 12 personen per sessie, heerst hier dé ideale sfeer om tot rust te komen! Bij het binnentreden in de wellness ervaar je onmiddellijk een gevoel van complete rust.

Waan je in de oude “Motel Beveren” sfeer en ontdek onze verschillende rooms met elk hun eigen verhaal. Wil je uit een mysterieuze hotelkamer ontsnappen? Of liever de raadsels oplossen in het kantoor van onze directeur? Onze piccolo zorgt alvast voor een verrassend onthaal! Onze escaperooms zijn toegankelijk voor groepen van 2 tot en met 6/8 personen.

Mobiliteit

Fietsverhuur

Wil je graag het prachtige Waasland per fiets ontdekken? Dat kan! Je kan gebruik maken van je eigen fiets en ook je elektrische fietsen kunnen steeds bij ons opgeladen worden. Daarnaast kan je steeds terecht bij onze fietsverhuur! Voor een korte boodschap kan je ook gebruik maken van de oranje deelfietsen vooraan het hotel!

Ecologie

Greenkey

Bij Hotel Beveren werken we steeds aan een groenere leefomgeving en jij helpt daar ongemerkt aan mee! Als duurzame onderneming is Van der Valk Hotel Beveren namelijk gecertificeerd met het Green Key certificaat. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid voor natuur en milieu, zonder dat jij hiervoor hoeft in te leveren op comfort!

Uw wagen opladen terwijl u aan het genieten bent van een kopje koffie of verfrissend drankje? Het kan! Wij bieden 12 oplaadpunten aan waaronder 2 superchargers voor elektrische wagens. Hotelgast of niet, iedereen welkom!

Upgrade jouw verblijf bij Hotel Beveren. Verras jouw geliefde of vier je verjaardag met onze romantic en celebration packages!

Take away

Shop

Zin in een midnight snack, verfrissend drankje voor onderweg of je haarborstel vergeten? Dankzij onze shop heb je alles binnen handbereik voor een aangenaam verblijf! Onze shop is 24 uur op 24 uur geopend en betalen kan gemakkelijk via de scan en pay automaat. 

Strijk - was & drooglounge

Laundry lounge

Verblijf je voor een langere periode in Hotel Beveren? Dan kan je in onze was, strijk en drooglounge terecht om jouw kledij te wassen, strijken en/of drogen! Terwijl je wacht kan je plaats nemen in onze lounge en genieten van een drankje of kleine versnapering uit onze shop.

Ondertussen bestaat Hotel Beveren reeds 60 jaar. Een prachtige historie gaat hieraan vooraf. Speciaal voor deze gelegenheid lieten we enkele unieke kunstwerken maken gerelateerd aan onze geschiedenis.

Valk kids

entertainment

Valk kids

Bij Van der Valk Hotel Beveren zorgen we ervoor dat je gezellig en zorgeloos als gezin kan overnachten en dineren. Met diverse speelgelegenheden zorgen we voor tal van entertainment voor de allerkleinsten.