Restaurants

Onze Paasbrunch, plezier voor de hele familie!

Speciaal voor Pasen organiseert Van der Valk Hotel Beveren een Paasbrunch in ons vernieuwd Live Cooking Restaurant. Er is voor ieder wat wils, zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Voor de kleintjes worden activiteiten georganiseerd, zodat ook zij zich geen moment hoeven te vervelen! 

Verrassende Paasbrunch - 21 & 22 april

Onze brunch is de ideale formule voor al wie houdt van lekker eten! Onze koks bereiden heerlijke gerechten, er is voor ieder wat wils. Een uitgebreid voor - hoofd - en dessertbuffet zorgen voor een onvergetelijke middag, ook voor de kids is er een lekker buffet voorzien. Wij en de paashaas verwelkomen u graag vanaf 13u00 tot en met 16u00.

Inhoud Live Cooking Buffet

  • Ontvangt met cava & oesters
  • Uitgebreide Saladebar
  • Voorgerechtenbuffet met onder andere een assortiment van gerookte vissoorten, carpaccio, keuze uit verschillende soorten charcuterie & brood, verse soepen, kleine bereide voorgerechten in glaasje,...
  • Sushibuffet met het lekkerste dat onze OZZO Sushi & Oriental te bieden heeft
  • Stel zelf uw wok samen, bijvoorbeeld met kip of scampi en groenten naar keuze geserveerd met verrassende Oosterse sauzen. Uw wok wordt à la minute voor u klaargemaakt. 
  • Het beste van het land en de zee live bereidt op onze lavagrill
  • Onze chefs roken de beste Rib eye en andere specialiteiten live vanuit de "Bolle Ben" smoker
  • Voor zowel grote als kleine kinderen hebben wij een snackmuur vol lekkers
  • Warme bijgerechten zoals onder andere puree, rijst, frietjes, warme groentemengelingen, pastasoorten, huisbereide stoofpotjes,…
  • Een dessertbuffet met verse wafels, een chocoladenfontein met fruit, allerlei taarten & zoveel meer!

Info & reservaties

  • € 49.50 per volwassene (incl. dranken gedurende 2 uur - water, frisdranken, wijnen, bier, koffie & thee)
  • € 17.50 per kind van 4 tot 12 jaar

Reserveren kan u online of telefonisch via 03 775 86 23