Restaurants

O-zo OZZO!

Een 13 op 20. Dat is wat OZZO Sushi & Lounge krijgt van Gault&Millau. En we staan al sinds jaar 1 bij hen ingeschreven! Wetende dat de trendy bar opende in 2013, is dat al een mooie prestatie. Daarom is het geen leugen als we zeggen dat onze sushi de beste is in Beveren en omstreken!

Wat kan u bij ons vinden?

Onze menu biedt u een uitgebreide keuze aan zowel warme als koude gerechten. Daarnaast zijn er ook verschillende snacks te verkrijgen. Qua gezelligheid zit het ook goed, als u vertoefd aan onze open haard. Met in de ene hand sushi en in de andere een lekkere OZZO cocktail, ontbreekt er niks om een aangenaam moment te koesteren!

Wanneer kan u langskomen?

Liefst elke dag, want wij zijn 7/7 open (ja, ook op feestdagen!). Dit tijdens de week van 17u tot 22u voor het restaurant zelf, en tijdens het weekend van 12u tot 22u. Als u graag van een drankje komt genieten, kan dit tijdens de week tussen 17u00 en 01u00 aan onze fancy bar en tijdens het weekend tussen 12u00 en 01u00. 
Wilt u liever thuis genieten van uw vers klaargemaakt etentje? Maak dan gerust gebruik van onze take away service via onze webshop. Ook hier kan u terecht van 12u tot 22u, elke dag opnieuw.

Wat is nog interessant voor u?

Wij bieden u gratis WIFI en betalen kan met Pinpas, CreditCard of contant.
Benieuwd naar onze menukaart? Ontdek hem op onze OZZO website