Restaurants

O-zo OZZO!

O-zo OZZO!

Een 12 op 20. Dat is wat OZZO Sushi & Oriental krijgt van Gault&Millau. En we staan al sinds jaar 1 bij hen ingeschreven! Net voor het begin van 2019 kreeg ons restaurant een make-over. We kregen nieuwe inspiratie voor het interieur en naast onze befaamde sushi vind je nu ook vernieuwende gerechten om te sharen, of met een oriëntaalse toets op de kaart terug. Daarom is het geen leugen als we zeggen dat onze sushi de beste is in Beveren en omstreken!

Wat kan u bij ons vinden?

Het is aangenaam vertoeven in de luxueuze wereld van Ozzo. Geniet van de gezelligheid bij onze open haard.

Op onze menukaart vind u voor ieder wat wils. Een heuse verscheidenheid aan warme en koude sharing gerechten, heerlijke sushirolls maar ook voor lekkere oesters, curry’s en wok bent u bij ons aan het juiste adres. Met de uiterste zorg werden voor u de meest verrukkelijke cocktails uitgezocht om uw ervaring compleet te maken.

Wanneer kan u langskomen?

Liefst elke dag, want wij zijn 7/7 open (ja, ook op feestdagen!). Dit tijdens de week van 17u tot 22u voor het restaurant zelf, en tijdens het weekend van 12u tot 22u. Als u graag van een drankje komt genieten, kan dit tijdens de week tussen 17u00 en 01u00 aan onze fancy bar en tijdens het weekend tussen 12u00 en 01u00.

Wilt u liever thuis genieten van uw vers klaargemaakt etentje? Maak dan gerust gebruik van onze take away service via onze webshop. Ook hier kan u terecht van 12u tot 22u, elke dag opnieuw.

Wat is nog interessant voor u? 

Wij bieden u gratis WIFI en betalen kan met Pinpas, CreditCard of contant. Benieuwd naar onze menukaart? Ontdek hem op onze OZZO website! Take-away klant? Zoek niet naar parking. Aan de inkom van het hotel vind je een unieke ‘sushi & ride’.Zo kan je nog makkelijker en sneller thuis genieten van je eigen OZZO-ervaring.