Restaurants

Welkom bij OZZO Sushi & Oriental

O-zo OZZO!

Een 12 op 20. Dat is wat OZZO Sushi & Oriental krijgt van Gault&Millau. En we staan al sinds jaar 1 bij hen ingeschreven! Net voor het begin van 2019 kreeg ons restaurant een make-over. We kregen nieuwe inspiratie voor het interieur en naast onze befaamde sushi vind je nu ook vernieuwende gerechten om te sharen, of met een oriëntaalse toets op de kaart terug. Daarom is het geen leugen als we zeggen dat onze sushi de beste is in Beveren en omstreken!

Vanaf 8 juni opent OZZO opnieuw haar deuren na verplichte sluiting wegens de coronacrisis. We kijken er enorm naar uit u opnieuw te verwelkomen! Wegens de beperkte ruimte hebben we beslist om OZZO om te toveren tot een cocktailbar. Hier kan u voor of na uw diner genieten van een heerlijk drankje! Uiteraard hebben we voor een oplossing gezorgd en wordt onze Zaal Tokyo samen met het prachtige terras omgetoverd tot een tijdelijke Sushi & Oriental Restaurant.

Bekijk hier onze werking tijdens Covid 19


Wat kan u bij ons vinden?

Het is aangenaam vertoeven in de luxueuze wereld van Ozzo. Geniet van de gezelligheid bij onze open haard.

Op onze menukaart vind u voor ieder wat wils. Een heuse verscheidenheid aan warme en koude sharing gerechten, heerlijke sushirolls maar ook voor lekkere oesters, curry’s en wok bent u bij ons aan het juiste adres. Met de uiterste zorg werden voor u de meest verrukkelijke cocktails uitgezocht om uw ervaring compleet te maken.

OZZO met de kids!

Ook de kleinste generatie in ons restaurant van harte welkom. Terwijl u culinair geniet kunnen kinderen in het weekend komen spelen in ons toekanhuis. Ons animatieteam ontvangt hen graag voor de leukste spelletjes en het knutselen van unieke creaties! Ons toekanhuis is open op volgende momenten: 

  • Elke vrijdag 18 tot 21 uur 
  • Elke zaterdag 18u30 tot 21u30
  • Elke zondag 13 tot 16 uur

Wanneer kan u langskomen?

Liefst elke dag, want wij zijn 7/7 open (ja, ook op feestdagen!), dit steeds van 16u30 tot 22 uur. Wilt u liever thuis genieten van uw vers klaargemaakt etentje? Maak dan gerust gebruik van onze take away service via onze webshop. Ook hier kan u terecht van 12u30 tot 21u30, elke dag opnieuw.

Wat is nog interessant voor u? 

Wij bieden u gratis WIFI en betalen kan met Pinpas, CreditCard of contant. Benieuwd naar onze menukaart? Ontdek hem op onze OZZO website! Take-away klant? Zoek niet naar parking. Aan de inkom van het hotel vind je een unieke ‘sushi & ride’.Zo kan je nog makkelijker en sneller thuis genieten van je eigen OZZO-ervaring.