Welkom bij OZZO Sushi & Oriental

Een 12 op 20. Dat is wat OZZO Sushi & Oriental krijgt van Gault&Millau. Een verfijnd restaurant dus met op en top verse sushi in combinatie met heerlijke oriëntaalse gerechten. Beleef een culinaire reis door Azië en ontdek al het lekkers dat onze OZZO te bieden heeft.

Menukaart

Ontdek onze menukaart & verrassende cocktails op onze restaurant website.

Bekijk menu

Kindvriendelijk restaurant

Nest met de kids!

Wegens Corona is ons Toekanhuis tijdelijk gesloten en kan er geen kinderanimatie voorzien worden.
Ook de kleinste generatie in ons restaurant van harte welkom. Terwijl u culinair geniet kunnen kinderen in het weekend komen spelen in ons toekanhuis. Ons animatieteam ontvangt hen graag voor de leukste spelletjes en het knutselen van unieke creaties! Ons toekanhuis is open op volgende momenten: 

-Tijdelijk gesloten wegens corona-

  • Elke vrijdag 18 tot 21 uur 
  • Elke zaterdag 17u30 tot 21u30
  • Elke zondag 13 tot 16 uur

Alpaca knuffelmomenten

  • Woensdag 15 tot 17 uur
  • Zaterdag 15 tot 17 uur
  • Zondag 15 tot 17 uur 
Groepen

Groepen van 10 tot 20 personen

Wenst u te komen lunchen of dineren in groep? Geen probleem, wij hebben voor u een tal van formules klaarstaan. Met onze sfeervolle setting en nodige accomodatie voor grote groepen kan u zorgeloos tafelen en bijpraten in bijzijn van heerlijke gerechten en een glaasje wijn.

Voor een gezelschap van 10 tot 20 personen kan u keuze maken uit onze heerlijke gerechten van de groepskaart hieronder weergegeven. U kan ook gaan voor onze seizoensmenu of kiezen voor onze tweegangen huiskamer menu (€27,70 pp). Indien uw groep aangepaste wijnen wenst, bieden wij ook een drankenformule aan (€19 pp), deze is inclusief wijn, water en koffie/thee.

Bekijk het keuzemenu.

Groepen vanaf 20 personen

Voor groepen vanaf 20 personen dient u steeds op voorhand de keuze door te geven. De gastheer kan één vaste menu kiezen in combinatie met een tal van andere mogelijkheden. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Sales afdeling, zij werken dan de gepaste formule voor u uit.

sales@hotelbeveren.be

 

Openingsuren

Wanneer kan je bij ons terecht?

Liefst elke dag, want wij zijn 7/7 open (ja, ook op feestdagen!), dit steeds van 16u30 tot 22 uur. Wil je liever thuis genieten van uw vers klaargemaakt etentje? Maak dan gerust gebruik van onze take away service via onze webshop. 

Reserveer nu