Wij zijn gedeeltelijk geopend

Van der Valk Hotel Beveren is gedeeltelijk geopend, dit zowel voor hotel - als niet-hotelgasten. Wij hanteren in deze tijden uiteraard aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Hieronder kan u alvast de meest recente informatie terugvinden over onze faciliteiten en onze manier van werken met de opgelegde maatregelen. Bedankt en graag tot binnenkort! 


Informatie over onze faciliteiten 

Restaurant Nest 

Omwille van de verstrengde Covid-19 maatregelen (die 16 oktober zijn aangekondigd) zijn onze restaurants tijdelijk gesloten vanaf maandag 19 oktober. 

Wilt u thuis toch gaan voor een echte restaurantbeleving? Ontdek dan onze Nest traiteurservice! Van ontbijt- & brunchboxen tot heerlijke vlees- of visgerechten en desserts. Er is voor iedere generatie wat wils! Je kan hier eenvoudig onze brochure downloaden. Smakelijk!

Lees meer

OZZO Sushi & Oriental

Omwille van de verstrengde Covid-19 maatregelen (die 16 oktober zijn aangekondigd) zijn onze restaurants tijdelijk gesloten vanaf maandag 19 oktober. 

Maar geen nood! Je hoeft onze sushi & andere Aziatische specialiteiten niet te missen, OZZO is steeds on the road! Van maandag tot en met zondag doen wij zowel takeaway als delivery. Leveren we doen we altijd in postcode 9120 & 9100, per dag komt er een nieuwe leverregio bij zoals Kruibeke, Nieuwkerken en Sint-Gillis. Take care!

Bekijk onze webshop 

Hotel Beveren Ontbijt 

Overnacht u in een van onze 140 kamers? Dan kan u wel ontbijten in uw kamer, dit voor het tarief van € 17,50. Reservatie kan nog steeds op dag van aankomst, uiteraard gelden ook hier de algemene gezondheid - & veiligheidsregels. 

Live Cooking Restaurant

Omwille van de verstrengde Covid-19 maatregelen (die 16 oktober zijn aangekondigd) zijn onze restaurants tijdelijk gesloten vanaf maandag 19 oktober. Hotelgasten van Van der Valk Hotel Beveren hebben wel restaurant mogelijkheid voor ontbijt, lunch en diner. 

Takeaway & Delivery 

Helaas zijn onze restaurants weer gesloten, ook thuis willen wij onze gasten nog steeds thuis blijven verwennen. Proef onze sushi & oriental food vanuit jouw luie zetel, geniet van onze ontbijt - & brunchboxen of ontdek onze heerlijke traiteurfolder om te genieten bij jou thuis! #supportlocal

Bekijk aanbod

Vergaderingen & bedrijfsevenementen

Ontdanks de verscherpte maatregelen vanaf 16 oktober zijn fysieke vergaderingen en conferenties wel nog toegestaan, dit tot een maximum van 40 personen. Bij Hotel Beveren hebben we 14 vergaderzalen van verschillende oppervlaktes, waardoor social distancing makkelijk is toe te passen.

Ons Salesteam staat voor u klaar! Vrijblijvende info ontvangen? Contacteer ons via sales@hotelbeveren.be

Bekijk zalen 

Feesten & banketten 

Vanaf maandag 19 oktober werden de coronamaatregelen weer een heel stuk verstrengd. Recepties en banketten worden verboden, behalve wat betreft de koffietafels bij uitvaarten, deze mogen doorgaan tot en met 40 personen. Deze maatregelen zijn nog geldig tot en met 15 januari.

Escape Hotel Beveren

Ook onze escaperooms dienen door de verstrengde maatregelen tijdelijk hun deuren te sluiten. Wij kijken er al naar uit om nieuwe raadsels te ontrafelen! 

Ontdek hier 

Boost Body & Mind Wellness 

De Coronacijfers gaan fors de hoogte in & de verstrengde coronamaatregelen stapelden zich de afgelopen weken alsmaar op. Wegens de nieuwe coronamaatregelen dienen ook wij onze deuren van de fitness en de wellness tijdelijk te sluiten. Massages en schoonheidsbehandelingen zijn ook helaas niet boekbaar. Wel is ons zwembad geopend voor zowel hotel - als niet-hotelgasten.

Bekijk meer


 

Veiligheid & Gezondheid

In ons hotel heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met gasten of medewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen 
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van andere gasten en medewerkers
  • Draag een mondmasker wanneer u niet in uw kamer bent of aan tafel zit
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem gerust contact op met onze receptie via 03 775 86 23 of info@hotelbeveren.be

Met gastvrije groet,

Tim Van der Valk & Pauline Peeters