Wij zijn geopend

Van der Valk Hotel Beveren is geopend, dit zowel voor hotel - als niet-hotelgasten. Wij hanteren in deze tijden uiteraard aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de huidige maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Hieronder kan u alvast de meest recente informatie terugvinden over onze faciliteiten en onze manier van werken met de opgelegde maatregelen. Bedankt en graag tot binnenkort! 


Informatie over onze faciliteiten 

Restaurant Nest 

Onze restaurants zijn weer geopend sinds 9 juni, zowel binnen als ons terras.

U kunt weer komen genieten van ons heerijke Nest eten binnen in het restaurant of met warm weer op het terras. Het restaurant is elke dag open van 12u00 tot 22u00.

Wilt u toch thuis gaan voor een echte restaurantbeleving? Ontdek dan onze Nest traiteurservice! Van ontbijt- & brunchboxen tot heerlijke vlees- of visgerechten en desserts. Er is voor iedere generatie wat wils! Je kan hier eenvoudig onze brochure downloaden. Smakelijk!

Lees meer

OZZO Sushi & Oriental

Onze restaurants zijn weer geopend sinds 9 juni, zowel binnen als ons terras.

Met het heerlijke weer kunt u nu ook van maandag t/m donderdag onze sushi en andere Aziatische specialiteiten eten in Jardin Beveren. Vanaf vrijdag t/m zondag worden onze OZZO gerechten geserveerd in ons OZZO restaurant.

OZZO is nog steeds on the road! Van maandag tot en met zondag doen wij zowel takeaway als delivery. Leveren we doen we altijd in postcode 9120 & 9100, per dag komt er een nieuwe leverregio bij zoals Kruibeke, Nieuwkerken en Sint-Gillis. Take care!

Bekijk onze webshop 

Hotel Beveren Ontbijt 

Overnacht u in een van onze 140 kamers? Dan kan u wel ontbijten in uw kamer, dit voor het tarief van € 24,00. Reservatie kan nog steeds op dag van aankomst, uiteraard gelden ook hier de algemene gezondheid - & veiligheidsregels. 

Live Cooking Restaurant

Ons Live Cooking restaurant kan weer doorgaan. Dit gaat door elke vrijdag voor diner en elke zondag voor brunch. Hotelgasten van Van der Valk Hotel Beveren hebben wel restaurant mogelijkheid voor ontbijt, lunch en diner. 

Takeaway & Delivery 

Onze restaurants en terassen zijn weer open! Geniet nu van onze OZZO en Nest gerechten op ons Nest terras. Onze take away & delivery mogelijkheden blijven beschikbaar.

Bekijk aanbod

Vergaderingen & bedrijfsevenementen

Ondanks de maatregelen zijn fysieke vergaderingen en conferenties wel nog toegestaan, dit tot een maximum van 50 personen. Bij Hotel Beveren hebben we 14 vergaderzalen van verschillende oppervlaktes, waardoor social distancing makkelijk is toe te passen.

Ons Salesteam staat voor u klaar! Vrijblijvende info ontvangen? Contacteer ons via sales@hotelbeveren.be

Bekijk zalen 

Feesten & banketten 

Sinds 9 juni zijn feesten en banketten weer toegankelijk. Dit tot een maximun capaciteit van 50 personen. Voor erediensten, huwelijken en begrafenissen zijn tot 100 personen toegestaan.

Escape Hotel Beveren

Ook onze escaperooms zijn weer geopend. Wij kijken er al naar uit om nieuwe raadsels te ontrafelen! 

Ontdek hier 

Boost Body & Mind Wellness 

Onze wellness is weer open gegaan, zowel zwembad, fitness als massages zijn weer boekbaar voor hotel gasten en niet-hotelgasten. Boost wellness centrum is dagelijks geopend van 09u00 tot 23u00. Het zwembad & de fitness zijn reeds geopend om 6u00. 

Bekijk meer


 

Veiligheid & Gezondheid

In ons hotel heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met gasten of medewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen 
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van andere gasten en medewerkers
  • Draag een mondmasker wanneer u niet in uw kamer bent of aan tafel zit
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw bezoek zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem gerust contact op met onze receptie via 03 775 86 23 of info@hotelbeveren.be

Met gastvrije groet,

Tim Van der Valk & Pauline Peeters